Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Sant Jaume d'Enveja recupera les festes de l’illa de Buda en honor a Sant Pere

Serà el diumenge 3 de juliol i la jornada començarà amb la Caminada popular Ruta de l’anguila

Etiquetes   turisme, turisme sostenible, illa de buda, parc natural delta ebre, delta ebre, caminades, sant jaume enveja

Publicat el22/6/2022

Sant Jaume d’Enveja recupera les festes de l’illa de Buda en honor a Sant Pere | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de l’ermita de l’Illa de Buda


El primer diumenge de juliol, Sant Jaume d’Enveja recupera la celebració de les tradicionals Festes de l’illa de Buda en honor a Sant Pere. Una jornada on la cultura, festa i tradició estarà ben viva enmig de la natura, en un paratge únic.

Així, el diumenge 3 de juliol, la jornada festiva arrencarà amb la VII Caminada popular Ruta de l'anguila, que farà el trajecte des de la Finca del Violí fins a l'ermita de Sant Pere, a l'Illa de Buda. Les persones interessades en participar a la caminada, tenen temps d'inscriure's a l'Oficina de Turisme fins el 30 de juny en horari de 10 h a 14 h.

A partir de les 10 del matí començaran les visites a l'Illa de Buda, amb entrades i sortides durant tot el matí i fins a les 13 h. S'hi podrà accedir amb bici o amb el tren turístic previ pagament del donatiu de 3 euros, un import que anirà destinat a la millora dels espais d'aquest entorn.

Els visitants, a més de gaudir d'aquest paratge tan particular, hi trobaran exposicions i tallers d'artesania i jocs tradicionals, commemorant així les festes tradicionals que es feien en honor de Sant Pere.

A les 11 h està prevista l'entrada de la imatge de Sant Pere acompanyada per l'Associació Cavallistes Sant Jaume. Abans de la celebració eucarística a l'ermita de l'Illa, hi haurà una cantada i ballada de jotes a càrrec del Grup de jota Sarabastall, la rondalla Xino Xano i Imma de Sopa.

Per a més informació sobre l'activitat, podeu contactar amb l'Oficina de Turisme de Sant Jaume d'Enveja (tel. 977 468 165 i info@santjaumeturisme.cat)


Sant Jaume d’Enveja recupera les festes de l’illa de Buda en honor a Sant Pere | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho