Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume d'Enveja organitza aquest dissabte la Milla Urbana Jeroni Juan

Els beneficis de l’activitat aniran destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Etiquetes   activitats outdoor, running, sant jaume enveja, montsia, terres ebre

Publicat el8/9/2021

Sant Jaume d’Enveja organitza aquest dissabte la Milla Urbana Jeroni Juan | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Sant Jaume d'Enveja vol fomentar l'activitat esportiva entre la ciutadania. Una de les accions de la Regidoria d'Esports per dur a terme aquest objectiu ha estat l'edició d'un video promocional amb l'eslògan «Fes esport a Sant Jaume d'Enveja», on es dona a conèixer a totes les entitats esportives locals i s'anima a la ciutadania a practicar activitat física.

Al vídeo hi surten representades el Club de Rem Delta, Club Olímpic Kushin-kai, Escola de Tenis Delta Smash, Club de Gimnàstica Rítmica Sant Jaume, Unió Atlètica Montsià, Club de Ball Delta Dance, Unió Esportiva Sant Jaume, Cercle de Deesses Actives i Club de Tenis Taula.

Totes les entitats ofereixen activitats esportives a partir d'aquest mateix mes de setembre.

Aprofitant la celebració aquest dissabte 11 de setembre de la Milla Urbana Jeroni Juan, s'ha organitzat una tarda esportiva perquè els joves de Sant Jaume descobreixen de primera mà el món de l'atletisme, una activitat que comptarà amb la participació de la Unió Atlètica Montsià. A partir de les 17.30 h, a la plaça 23 de Juny, hi haurà sessions d'iniciació/descobriment de tres disciplines atlètiques: salt amb perxa, velocitat i tanques. La jornada tindrà el seu punt àlgid a partir de les 19:00 h amb les curses infantils, a les 20:00 h la prova absoluta i immediatament a continuació la marxa no competitiva.

Els beneficis de l'activitat aniran destinats a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.
Per: Redacció