Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Sant Jaume d'Enveja ja ho té tot a punt per a la Festa de l'Arròs

Serà aquest diumenge 3 d’octubre amb una jornada farcida d’activitats

Etiquetes   sant jaume enveja, turisme, festes arros, arros, delta ebre, activitats

Publicat el28/9/2021

Sant Jaume d’Enveja ja ho té tot a punt per a la Festa de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Sant Jaume d'Enveja celebrarà aquest diumenge 3 d'octubre la Festa de l'Arròs amb una jornada farcida d'activitats relacionades amb el producte agrícola estrella del delta de l'Ebre.

A les 10 del matí s'ha organitzat una bicicletada popular que farà la ruta de l'Anita. A partir de les 11 del matí, els segadors que participaran en la Festa de la Sega iniciaran la rua des del pont Lo Passador fins a l'arrossar interactiu, al passeig fluvial. Aniran acompanyats de la rodalla, el grup de jota Sarabastall i l'Associació de Dones de Sant Jaume.

Un cop a l'arrossar, es farà una ballada de jotes i actuarà la Rondalla de Joseret. Seguidament s'iniciaran les feines de l'arròs: segar, sorracar, garbejar, batre a pota, solejar i envasar.

Cal recordar que totes aquelles persones que ho vulguen, podran segar l'arròs, assessorades per la Comissió de l'arrossar. Durant el matí també hi haurà activitats infantils a càrrec de l'Associació Somriures i una exposició amb fotos i eines antigues, organitzada per l'Associació de Dones de Sant Jaume.

A la 1 del migdia tindrà lloc el concurs El teu pes en arròs. A la tarda, un taller de melmelades casolanes, una exhibició de lluita de bac, a càrrec del Club Olympic Kushin Kan i a les 18 h, la representació del sainet Un pont al riu, organitzat per Tempo Teatre.

La Festa de l’Arròs estaà organitzada per l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, amb la col·laboració de diferents entitats culturals del municipi.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho