Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Sant Jaume d'Enveja es prepara per a un cap de setmana on les activitats tradicionals seran les protagonistes

Dissabte la tarda tindrà lloc una trobada de jotes, amb la participació d’11 grups de balladors i diumenge al matí es celebrarà la Plantada de l’Arròs a l’Arrossar interactiu

Etiquetes   vida activa, festes arros, tradicions, sant jaume enveja, delta ebre

Publicat el14/6/2022

Sant Jaume d’Enveja es prepara per a un cap de setmana on les activitats tradicionals seran les protagonistes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El circuit de les Festes de l'Arròs s'atura aquesta setmana a Sant Jaume d'Enveja i comença el divendres 17 de juny amb la Plantada infantil, a càrrec de l'alumnat de 5è del CEIP Sant Jaume.

La tarda del dissabte 18 de juny, el folklore tradicional omplirà la plaça 23 de Juny amb els grups de balladors que participaran a la Trobada de Jotes. En total seran 10 grups vinguts d'Amposta, Benifallet, Caseres, Deltebre, Godall, La Ràpita, La Sénia, L'Aldea, Santa Bàrbara i Tivenys, més els amfitrions i organitzadors de l'esdeveniment, el grup de jotes Sarabastall de Sant Jaume. La música anirà a càrrec de la Xaranga Xino-Xano i la cantadora Imma de Sopa.

A les 11 del matí de diumenge 19 de juny i des del Passador, es donarà el tret de sortida a les activitats de la Plantada de l'Arròs, que començarà amb la rua de plantadors, el grup de Jota Sarabastall, l'Associació de Dones i la Rondalla de Guardet lo Cantador, fins a l'Arrosar interactiu, al passeig fluvial, on actuarà el grup de jotes i la rondalla de Guardet.

Seguidament es farà l'arrancada de planter i el repartiment de garbes d'arròs per a iniciar la plantada. Totes les persones que vulguen plantar seran assessorades per la comissió de l'Arrossar.


Per: Redacció

Foto: Cedida