Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Sant Jaume d'Enveja confirma la suspensió dels principals actes del mes de juny

La Festa de la Plantada de l’Arròs, les Festes de la Segració i la Romeria de Sant Pere han quedat suspeses a causa de la pandèmia de la Covid19

Etiquetes   turisme, festa tradicional, sant jaume enveja, delta ebre

Publicat el25/5/2020

Sant Jaume d’Enveja confirma la suspensió dels principals actes del mes de juny | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Festa de la Plantada de l’Arròs és una de les activitats suspeses


L'Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha confirmat la suspensió dels principals actes públics del proper mes de juny. Així, la Festa de la Plantada de l'Arròs, les Festes de la Segració i la Romeria de Sant Pere a l'Illa de Buda, enguany no se celebraran.

Després d'analitzar la situació actual de la pandèmia de la Covid19 i valorant l'evolució del procés de desescalada de l'estat d'alarma, s'ha considerat inviable celebrar aquests esdeveniments amb les mínimes mesures de seguretat i distanciament social.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu