Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Rut Casas i Pau Galofré es proclamen campions de Catalunya d'escalada de dificultat

El campionat, organitzat per la UEC Tortosa, va reunir als millors escaladors de Catalunya

Etiquetes   escalada, feec, tortosa, baix ebre, terres ebre

Publicat el2/10/2019

Rut Casas i Pau Galofré es proclamen campions de Catalunya d’escalada de dificultat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Pavelló Municipal de Tortosa ha acollit aquest passat dissabte 28 de setembre el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat, amb la participació d'escaladors i escaladores d'arreu de l'Estat Espanyol.

Els escaladors més joves de les categories sub 12, sub 14 i sub 16 han estat els més matiners i a les 7 del matí arribaven els primers participants. Aquestes categories han estat les encarregades d'obrir el campionat a les 9 amb les fases classificatòries i posteriorment les finals.

L'entrega de premis va anar a càrrec de del president de la FEEC, Jordi Merino, de l'alcaldesa de Tortosa, Meritxell Roger, del president de la UEC Tortosa, Jaume Trilla i de la representant territorial de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, Cinta Espuny. Una vegada realitzada l'entrega de premis d'aquestes categories es va procedor a les rondes classificatòries i posteriorment les finals de les categories absoluta i veterans.

Després de guanyar els darrers Campionats de Catalunya d'escalada en bloc i de velocitat, Rut Casas (Grup Excursionista Manlleu), ha demostrat que també se li dona bé l'escalada de dificultat i s'ha emportat el Campionat de Catalunya d'escalada d'aquesta modalitat. D'aquesta manera tanca els tres campionats de Catalunya d'escalada fent el triplet de victòries.

El podi masculí també ha estat molt disputat i fins a les finals no s'han decidit els tres primers classificats. Pau Galofré (AE Deu Dits), membre de la Selecció Catalana d'Escalada Esportiva ha ocupat el primer lloc del podi masculí.Ca l’Àngels Restaurant a Prat de Comte. Menú diari i cap de setmana


Font i foto: FEEC

comparteix-ho