DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

Rosa del Maestrat. Tot el sabor del tomàquet amb residu zero

Etiquetes   producte proximitat, agroalimentacio, benicarlo, baix maestrat, productors, productes km0, ,tomaquets, productes saludables,,,,

Publicat el31/3/2022

Rosa del Maestrat. Tot el sabor del tomàquet amb residu zero | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Rosa del Maestrat (Mas del Ranxero SL)

12580 Benicarló (Baix Maestrat)

Tel. 652 142 571

Correu-e

Web

Facebook

Instagram

Twitter

Vuit generacions dedicades a l'agricultura 

Rosa del Maestrat (Mas del Ranxero SL) és una empresa de tradició familiar amb més de 8 generacions de pagesos, ubicada a Benicarló (barri del Baix Maestrat - Castelló), especialitzada en l'elaboració de tomàquet rosa. Ofereixen m tomàquets saludables amb sabor 100% tradicional que cultiven sota la filosofia residu zero..


Tomàquet de primera qualitat

Tot i que cultiven durant tot l'any, les èpoques de recol·lecció són des de l'abril al juliol i des de l'octubre al gener. Es tracta d'un cultiu intensiu especialitzat en la producció i comercialització de tomàquet de primera qualitat amb l'objectiu d'aconseguir la qualitat gustativa més gran de les varietats més selectes del territori per al consumidor final.


Tradició i innovació

Per aconseguir aquest objectiu combinem la saviesa tradicional dels nostres avantpassats amb les tècniques de cultiu més innovadores. Des del moment de la plantació es fa servir un control climàtic òptim per al desenvolupament de les plantes, controlant temperatura, humitat i la freqüència del reg per optimitzar el cultiu i aconseguir així la màxima qualitat del nostre producte.

Rosa del Maestrat. Tot el sabor del tomàquet amb residu zero | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Rosa del Maestrat. Tot el sabor del tomàquet amb residu zero | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Rosa del Maestrat. Tot el sabor del tomàquet amb residu zero | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...