Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Roquetes estrena un video de promoció turística

Roquetes, Lo balcó de les Terres de l’Ebre s’estrena amb motiu del 170è aniversari de la segregació del municipi

Etiquetes   turisme, roquetes, baix ebre, terres ebre, parc natural ports

Publicat el14/4/2020

Roquetes estrena un video de promoció turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Amb motiu del 170è aniversari de la segregació de Roquetes, l'Ajuntament del municipi estrena el video de promoció turística “Roquetes, Lo balcó de les Terres de l'Ebre”. 

El video mostra els principals actius turístics de Roquetes: el mirador del Port de Caro, des d'on es pot gaudir d'unes espectaculars vistes de tota la vall de l'Ebre i que dona nom al video promocional. Imatges del Parc Natural dels Ports i de la Via Verda. També s'hi mostren edificis emblemàtics com l'Observatori de l'Ebre, l'antic escorxador (actualment seu del Parc Natural dels Ports al Baix Ebre), el Mercat Municipal, l'antic Ajuntament (actualment centre cultural), l'església de Sant Antòni de Pàdua o l'antic col·legi Pares Jesuïtes (que acull el Centre Cívic i la Biblioteca Municipal Mercè Lleixà).

El video també fa un repàs a la vessant festiva i cultural de Roquetes, amb les carrosses, els gegants, les paelles populars o el Tradicionarius. Al video no hi podien faltar un dels dolços més representatius del municipi: les punyetes.Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho