Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Roquetes adequarà la zona de lleure de Cova Avellanes, al Parc Natural dels Ports

L’Ajuntament ha rebut un ajut del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 que suposa un 90% del cost del projecte de millora, amb el que es vol contribuir a la integració de les estructures existents a l’àrea, extreure les estructures obsoletes i millorar la informació de la zona

Etiquetes   natura entorn, parc natural ports, roquetes, baix ebre, terres ebre

Publicat el5/11/2020

Roquetes adequarà la zona de lleure de Cova Avellanes, al Parc Natural dels Ports | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Àrea de lleure de Cova Avellanes


L'Ajuntament de Roquetes ha rebut del Departament de Territori i Sostenibilitat un ajut de 11.197,09 euros per a l'adequació de la zona de lleure de Cova Avellanes, al Parc Natural dels Ports i dins del terme municipal de Roquetes.

El projecte d’obra "Adequació de la zona de lleure de Cova Avellanes" té un pressupost total de 12.441,21 euros, dels quals, el Departament de Territori i Sostenibilitat, aporta el 90% amb la subvenció concedida en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.

Aquests ajuts són confinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un percentatge del 43%. L’import corresponent al FEADER, del total de l’ajut concedit, és de 4.814,74 euros i l'’aportació financera del Departament de Territori i Sostenibilitat, en un percentatge del 57%, és de 6.382,35 euros.

L’àrea de lleure de Cova Avellanes presenta en l’actualitat un aspecte degradat i amb infraestructures fora d’ús i amb el projecte de millora es vol contribuir a la integració de les estructures existents a l’àrea, extreure les estructures obsoletes i millorar la informació de la zona.

En concret, les accions proposades són la d' augmentar el nombre de refugis disponibles per a ratpents, mitjançant l’adequació com a refugi de l’antic cremador de deixalles, conservar i mantenir l’espai, i l’adequació de l’ús public, mitjançant la retirada de l’estructura dels antics serveis i l’adequació de la zona d’aparcament i la d'informar dels valors naturals de l’espai i sensibilitzar envers els ratpenats, mitjançant cartells informatius.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho