suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Riet Vell rep el premi als Millors Productors Sostenibles d’Espanya

L’empresa de producció ecològica ha estat una de les deu empreses guanyadores dels Premis als Millors Productors Sostenibles entre prop de 200 candidats de tots el país pel seu arròs ecològic produït al delta de l’Ebre

Etiquetes   de la terra, arros, produccio ecologica, delta ebre, riet vell

Publicat el26/7/2021

Riet Vell rep el premi als Millors Productors Sostenibles d’Espanya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Plantació d’arròs a la Reserva Ornitològica de Riet Vell


L’empresa de producció ecològica Riet Vell ha estat una de les deu empreses guanyadores dels Premis als Millors Productors Sostenibles entre prop de 200 candidats de tots el país pel seu arròs ecològic produït al delta de l’Ebre. El guardó, pretén donar visibilitat a agricultors, ramaders i productors d’aliments l’activitat uneix el compromís amb el medi ambient, l’aposta per les mesures d’estalvi energètic i l’alimentació saludable.

Amb aquest reconeixement, l’arròs de Riet Vell passa a formar part d'una de les receptes que mensualment El Celler de Can Roca elabora per al projecte ’Gastronomia Sostenible’, amb la finalitat donar suport i donar visibilitat a el petit productor que promou, també, la cuina saludable amb ingredients de qualitat i temporada.


Vint anys cultivant i protegint la biodiversitat

Riet Vell és una empresa creada el 2001 per SEO / BirdLife, l’ONG ambiental més antiga i degana de les aus a Espanya. Després de la realització entre 1997 i 2000 d’un projecte LIFE al delta de l’Ebre per avaluar la viabilitat del cultiu ecològic de l’arròs, SEO / BirdLife va promoure entre els seus socis i simpatitzants la creació de l’empresa Riet Vell, SA, aconseguint la implicació de gairebé 200 persones i d’altres ONG ambientals, i avui compta amb més de 15.000 socis. Després de la seva constitució, Riet Vell va adquirir una finca de 54 hectàrees en ple delta de l’Ebre per iniciar una explotació d’arròs ecològic i treballar per una agricultura viable que contribuís a la conservació d’hàbitats i espècies amenaçades en aquesta zona humida que és parc natural i aiguamoll Ramsar d’importància internacional que, a més, se situa dins de la xarxa Natura 2000.


Font: Redacció

Foto: Riet Vell