suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ribera d'Ebre promou les seves singularitats amb una nova edició del concurs de fotografia a Instagram

El certamen té per objectiu involucrar el jovent riberenc a formar i sentir-se part de la comarca, també a les xarxes socials

Etiquetes   vida activa, fotografia, ribera ebre

Publicat el4/5/2020

La Ribera d’Ebre promou les seves singularitats amb una nova edició del concurs de fotografia a Instagram | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Què fa especial la Ribera?” aquest és el lema de la cinquena edició del concurs d'Instagram que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, amb el suport del departament de Joventut de la Generalitat. Es tracta d'una activitat pensada perquè els joves d'entre 14 i 35 anys utilitzin fotografies i escrits en aquesta xarxa social per donar a conèixer les singularitats de la comarca, etiquetant les imatges amb el hastag #socdelaribera i el perfil @joventutriberadebre.

El certamen té per objectiu involucrar el jovent riberenc a formar i sentir-se part de la comarca, també a les xarxes socials. El jurat —format per la consellera comarcal, els responsables de premsa de l'ens i la directora de l'Escola d'Arts de Móra la Nova— valorarà la qualitat de les imatges, el text relacionat i la capacitat del participant per transmetre els valors que hi ha darrere els racons naturals i patrimonials, les festes i les tradicions que fan singular la comarca. A més, també es tindrà en compte les imatges que estiguin més ben puntuades entre els usuaris d'Instagram.

Les fotografies que pengin a Instagram amb opcions en el concurs hauran d'estar fetes amb el mòbil i han de ser originals. Tancat el termini per presentar-hi fotografies acabarà el proper 1 d'octubre de 2020. El premi són dues entrades a Port Aventura i se li comunicarà al guanyador a través d'un missatge a la seva fotografia, a més de publicar-ho a la pàgina de facebook de Joventut Ribera d'Ebre i al web riberaebre.org/joventut. Amb les imatges dels participants s'editarà un calendari de sobretaula.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu

comparteix-ho