Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Ribera d'Ebre programa diverses experiències turístiques per gaudir de la floració dels arbres fruiters

La campanya Ribera en flor es fixa en el paisatge, el patrimoni, l’activitat agrícola i la gastronomia

Etiquetes   turisme, turisme natura, ribera ebre, vida activa, floracio, terres ebre

Publicat el13/3/2023

La Ribera d’Ebre programa diverses experiències turístiques per gaudir de la floració dels arbres fruiters | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha presentat una nova edició de la campanya 'Ribera en flor' que aquest any s'ha endarrerit per la climatologia, però arranca ja aquest cap de setmana amb diverses propostes per descobrir el paisatge, el patrimoni i l'activitat agrícola i gastronòmica de la comarca. En total, divuit activitats guiades repartides per dotze pobles riberencs com Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Miravet, Mora la Nova o Tivissa. Hi ha propostes molt variades com caminades a peu, passejades en bicicleta o en carro, entre d'altres. A més, el programa de la floració convida a visitar els camps florits i tastar el producte local de la Ribera com ara el vi, l'oli, el vermut o els pastissets.

Les pròximes setmanes, coincidint amb la floració dels arbres fruiters, s'espera superar els 1.100 participants de les activitats programades l'any passat, després de dos anys de pandèmia.


Per: ACN

Foto: Cedida Consell Comarcal Ribera d'Ere