Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


Riba-roja organitza la primera edició de l'Ebre Xtrem MTB Ultramarathon

La prova dona el tret de sortida al calendari oficial de la Copa Catalana d’Ultramarató BTT després d’uns anys d’aturada

Etiquetes   activitats outdoor, btt, riba roja ebre, ribera ebre, terres ebre, ciclisme,

Publicat el30/3/2022

Riba-roja organitza la primera edició de l’Ebre Xtrem MTB Ultramarathon | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Aquest 2022, sota la coordinació de la Federació Catalana de Ciclisme es recupera el calendari oficial de la Copa Catalana d’Ultramarató BTT després d’uns anys d’aturada. La copa compta amb un calendari molt potent, amb proves a més distribuïdes per tot el territori.

La primera de les proves serà el 9 d'abril a Riba-roja d'Ebre, que s'estrena amb l'organització d'aquest esdeveniment esportivo amb la primera edició de l'Ebre Xtrem MTB Ultramarathon.

La marxa, organitzada pel Club Ciclista Riba-roja i amb el suport de l'Ajuntament riberenc, requereix una condició física i psicològica alta, cal tenir en compte que són 125 km amb 3.450 metres de desnivell positiu, que poden passar factura a l'esportista en qualsevol moment. El recorregut transcorrerà per indrets desconeguts i d'una gran bellesa paisatgística, tant per caminis com per senders ciclabes i amb l'incentiu per als participants de contemplar durant la major part del recorregut d'unes vistes úniques, enllaçant diferents termes a través de les muntanyes i envoltant el riu Ebre en tot moment.

L'hora de sortida de la prova serà a les 8 del matí des de la plaça de l'Ajuntament de Riba-roja. Els esportistes tenen un temps màxim de 12 hores per a completar la prova. El termini d'inscripcions finalitza el dimecres 6 d'abril i a data d'avui ja hi ha prop de 140 inscrits.

Calendari de la Copa Catalana d’Ultramarató BTT 2022:

  • 9 d’abril: Ebre Xtrem (Riba-roja d’Ebre)
  • 14 de maig: Ultrabike BTT (Vic)
  • 4 de juny: Garriguesbike (Castelldans)
  • 1 d’octubre: La Marca de l’Ultramarató (Castellví de la Marca)


Per: Redacció