DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Retiren 11 granades de mà de la Guerra Civil espanyola trobades al Fort de Milet de Caseres

Els artefactes es van localitzar durant els treballs de conservació fets pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)

Etiquetes   entorn, memoria historica, caseres, comebe, terra alta

Publicat el27/1/2022

Retiren 11 granades de mà de la Guerra Civil espanyola trobades al Fort de Milet de Caseres | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Fort de Milet de Caseres. Foto: Ajuntament de Caseres


La unitat especialista de desactivació d’explosius dels Mossos d’Esquadra, TEDAX, han retirat aquest dimecres 11 granades de mà de la Guerra Civil espanyola. Els artefactes es van localitzar a la zona del Fort de Milet, a Caseres (Terra Alta) durant els treballs de conservació fets pel Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE)

Els agents es van endur les granades a la seu de Lleida i, conjuntament amb altres artefactes trobats recentment, les faran explotar aquest divendres, de forma controlada. Els Mossos demanen a la ciutadania que en cas de trobar explosius no els toquin i els avisin per tal de poder actuar amb seguretat.


Per: ACN

Foto: Ajuntament de Caseres