Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Els restaurants d'Amposta i el Poble Nou presenten les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Un total d’11 establiments oferiran menús especials dedicats a l’arròs de l’1 al 30 de juny

Etiquetes   gastronomia, arros, amposta, poble nou del delta, delta ebre

Publicat el31/5/2019

Els restaurants d’Amposta i el Poble Nou presenten les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els menús de les Jornades, que oscil·len entre els 22 i els 37 euros i presenten des de la tradicional paella marinera a l'arròs negre


Els restaurants d'Amposta i el Poble Nou del Delta reivindiquen el seu producte estrella en les 17es Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, de l'1 al 30 de juny. Amb l'objectiu de promocionar la cuina i la diversitat gastronòmica de la zona, un total d'11 restaurants oferiran un seguit de degustacions on aquest cereal serà el principal protagonista.

El cultiu de l'arròs ocupa més de 20.000 hectàrees del terreny del delta de l'Ebre, que els pagesos preparen i cultiven durant tot l'any, i que conformen el paisatge únic que caracteritza les nostres terres.

Coincidint amb l'inici de la sembra i la celebració de les Festes Tradicionals de la Plantada, els restauradors han preparat diferents menús que oscil·len entre els 22 i els 37 euros, i presenten des de la tradicional paella marinera o l'arròs negre, fins a entrants o postres com l'arròs amb llet o el pastís de crema de licor d'arròs. La pròxima edició de les Jornades serà quan se segui l'arròs, al mes d'octubre. Els restaurants que hi participen són Can Paquita, L'Algadir del Delta i Lo Pati d'Agustí, al Poble Nou; i els Ullals, la Nova Trattoria, Mediterrani Blau, L'Antic, Temps de Terra, Gastby, L'Estany Casa de Fusta i La Mar del Delta.


Els restaurants d’Amposta i el Poble Nou presenten les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho