butlletí EbreActiu

CAT | ES


Els restauradors de la Ribera d'Ebre aprenen com innovar i apostar pel producte local en una formació a Villa Retiro

Cinc restaurants de la comarca s’instrueixen en organització de sala, aparells i tècniques culinàries i maridatges

Etiquetes   de la terra, restauració, producte local, ribera ebre

Publicat el24/5/2023

Els restauradors de la Ribera d’Ebre aprenen com innovar i apostar pel producte local en una formació a Villa Retiro | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El professor de l'escola de cuina de Villa Retiro, Víctor Martínez, ensenyant a fer unes postres a restauradors riberencs


Com "a la cuina mai en saps prou", segons Marc Gaixet del restaurant de Garcia Pas de l'Ase, els responsables de cinc restaurants de la Ribera d'Ebre s'han format en un curs a mida a l'escola de Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre), un dels establiments ebrencs amb una estrella Michelin. Un dels professors, Víctor Martínez, els ha acompanyat per resoldre "dubtes, inquietuds i necessitats". La formació ha donat eines per millorar la innovació, l'ús de producte local - "la fortalesa de la restauració riberenca" -, així com en l'organització i coordinació de sala o els maridatges. Els restauradors han acabat el curs molt satisfets amb el resultat i instruïts per portar moltes novetats a les seves cuines i menjadors.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho