Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


La restauració d'Alcanar es prepara per a una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí

Les jornades dedicades a un dels productes estrella de la nostra mar se celebraran del 28 de maig al 22 de juny

Etiquetes   de la terra, de la mar, llagosti, jornades gastronomiques, producte proximitat, cases alcanar, alcanar, turisme gastronomic, delta ebre

Publicat el20/5/2021

La restauració d’Alcanar es prepara per a una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un any més es duen a terme les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, en les quals diversos restauradors d'Alcanar i les Cases s'uneixen per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista principal. Enguany se celebren del 28 de maig al 22 de juny.

D'entre els tresors amb què ens obsequia la nostra mar Mediterrània, el llagostí destaca com a producte estrella durant aquesta època de l'any. El llagostí que es pesca a les nostres aigües té una fisiologia característica. Té una cuirassa exterior brillant i amb taques blanques i l'aportació de nutrients de l'Ebre n'explica l'elevada concentració i la qualitat.

Valorat i reconegut arreu, arriba a les taules dels restaurants amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les propostes més creatives, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar.

La informació sobre els restaurants participants en les IX Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases d’Alcanar, així com sobre els menús, està disponible als webs d'Alcanar Turisme i de l'Ajuntament d'Alcanar.


Per: Redacció