Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Rescatada una tortuga babaua a les Cases d'Alcanar

L’animal va quedar enganxat a la xarxa d’una embarcació d’arrossegament. S’ha traslladat al Centre de Recuperació d´Animals Marins del Prat de Llobregat on es recuperarà abans de ser alliberada al mar

Etiquetes   Natura patrimoni, Les Cases Alcanar, Fauna, Delta Ebre

Publicat el17/11/2017

Una embarcació del port pesquer de les Cases d'Alcanar va rescatar ahir dijous una tortuga babaua que havia quedat enganxada a la xarxa d'arrossegament. Segons explicava el patró del vaixell, Joan Josep Obiol, van recollir l'animal i van donar avís al Centre de Recuperació d’Animals Marins.

Anna Casquet, biòloga del CRAM al Prat de Llobregat explicava que la tortuga, d'uns 50 kgs de pes, serà atesa a l'hospital del centre fins que estigue totalment recuperada i després serà alliberada al mar.

La Fundació del Centre de Recuperació d’Animals Marins ha fet una campanya perquè els pescadors es comprometin en la conservació de les tortugues babaues. Els demanen que els avisin si en pesquen alguna per recollir-la i poder-la atendre al centre de recuperació. L’últim any n’han recuperat una desena, gairebé totes a la costa de l’Ebre.


Rescatada una tortuga babaua a les Cases d’Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...