Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES


El repte solidari de 600 km a peu supera els 10.000 quilos recaptats per al Banc dels Aliments

Durant tot el recorregut es van habilitar diferents punts de recollida de productes en benefici del Banc dels Aliments, en el marc de la campanya «La fam no fa vacances»

Etiquetes   activitats outdoor, roquetes, terres ebre

Publicat el31/8/2020

El repte solidari de 600 km a peu supera els 10.000 quilos recaptats per al Banc dels Aliments | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els 13 esportistes que dilluns iniciaven la marxa des de l'Alt Empordà, van arribar ahir dissabte a les Terres de l'Ebre. Després de recórrer més de 600 quilòmetres i recaptar més de 10.000 quilos per al Banc dels Aliments, els esportistes van ser rebuts pel Trail Roquetes. Durant el recorregut de la carrera, es van habilitar diferents punts de recapte de productes en benefici del Banc dels Aliments, en el marc de la campanya La fam no fa vacances. Gràcies a la solidaritat de totes les persones que han participat s'ha aconseguit superar el repte inicial de recollir 8.000 quilos (que representen 600 quilos per participant, 1 quilo per cada quilòmetre). A l'espera de tenir dilluns el resultat final dels punts de recollida d'alguna demarcació, el primer recompte ja supera els 10.000 quilos.

Els 13 esportistes –10 homes i 3 dones– s'han mostrat molt satisfets de la recaptació, ja que han superat els dos reptes que s'havien proposat: els 600 Km i els 8.000 quilos d'aliments. Un d'ells, l'ebrenc Albert Giné, ha explicat que “Ha estat tot un repte per nosaltres, però veure la resposta que ha tingut la població que s'ha apropat a col·laborar és molt gratificant”. “Gràcies a tots els que ens heu ajudat a aconseguir assolir el nostre repte, i en especial a la gent de les Terres de l'Ebre, que heu aportat més de 4.500 quilos”, ha afegit el corredor.

Per la seua part, el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray ha volgut agrair als 13 esportistes el seu compromís amb la lluita contra la fam i ha fet extensiu l'agraïment a totes aquelles persones que han fet el seu donatiu. “Són moments difícils per a les entitats socials, hem d'anul·lar o reformular algunes de les campanyes que dúiem a terme, però això no ens aturarà per seguir lluitant per posar el plat a taula d'aquells que més ho necessiten”.

El Banc dels Aliments va veure incrementada la necessitat alimentària un 40% arran de la Covid-19. L'any passat, els quatre Bancs dels Aliments catalans van repartir un total de més de 25 milions de quilos d'aliments.


Per: Redacció

Foto: Cedida