Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Recullen 450 quilos de plàstics i altres deixalles a la Punta de l'Àliga, a l'Ametlla de Mar

Va ser aquest passat diumenge en una nova jornada de voluntariat organitzada per PlastiFREEcame

Etiquetes   natura, entorn, voluntariat ambiental, ametlla mar, terres ebre

Publicat el22/10/2019

Recullen 450 quilos de plàstics i altres deixalles a la Punta de l’Àliga, a l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'entitat ecologista PlastiFREEcame va tornar a organitzar aquest passat diumenge 20 d'octubre una jornada de recollida de plàstics, en aquesta ocasió a la Punta de l'Àliga, a l'Ametlla de Mar. Els seixanta voluntaris que van participar en la jornada van recollir un total de 450 quilos de plàstics i altres deixalles en un espai de només 300 metres entre roques i platja.

Tots els voluntaris, famílies i molta gent jove, es van implicar moltíssim en l'acció. El terreny rocós i abrupte de la Punta de l'Àliga en dificultava l'accés, així que els voluntaris hi van haver de col·laborar entre ells per a poder treure les deixalles atrapades a les roques.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu


En els 300 metres d'espai de costa netejat es van retirar cordes de pesca de grans dimensions atrapades des de feia anys a les roques, quilos i més quilos de porexpan totalment degradat, quantitats desmesurades de bosses i ampolles, caixes de pesca, milers de microplàstics de tota mena i fins i tot les restes de dues llanxes "zòdiacs" i una barca de fibra de vidre esmicolada a trossos pel pas del temps.

PlastiFREEcame és una organització fundada recentment dedicada a reduir la contaminació plàstica a tot el món, mitjançant la neteja de platges, mars i oceans.


Per: Redacció

Fotos: Cedida