Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La Ràpita suma el Cicle de Nits a la Fresca a la seva programació d'activitats d'estiu

El Cicle de Nits a la Fresca s’emmarca en la programació d’activitats d’estiu de la Ràpita, ’R-Fresca’t’, que enguany sumarà prop de 150 activitats

Etiquetes   vida activa, cultura, turisme cultural, sant carles de la rapita, montsia, terres ebre

Publicat el3/7/2020

La Ràpita suma el Cicle de Nits a la Fresca a la seva programació d’activitats d’estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les nits d’estiu a la Ràpita tindran un nou ritme malgrat l’onada de cancel·lacions que han afectat els principals esdeveniments festius d’arreu del país a causa de la pandèmia del coronavirus. Ahir al matí, l’alcalde Josep Caparrós, i la regidora de Cultura, Èrika Ferraté, han presentat el nou ’Cicle de Nits a la Fresca’. Es tracta d’una programació de concerts i espectacles que tindran lloc a la plaça Agustí Vizcarro ’La Pin’ durant les nits de divendres i dissabte dels mesos de juliol i agost.

El recinte tancat de davant del Museu de la Mar de l’Ebre permetrà que es pugui controlar l’aforament, separar els seients i garantir les mesures de seguretat davant la situació sanitària actual. "Som conscients dels moments que estem vivint, però ho hem de fer compatible en poder xalar i poder fer-ho en seguretat", ha dit l’alcalde, Josep Caparrós.

La programació nocturna a la plaça Agustí Vizcarro arrencarà el pròxim divendres 10 de juliol, amb l’obra de teatre Improestar; seguirà el dia 17 amb la cantada d’havaneres; amb motiu de les festes majors de Sant Jaume (que es van suspendre oficialment), el dia 24 es farà el concert de l’Agrupació Musical Rapitenca i el dia 25 el Festival de Rondalles; el 31 de juliol pujarà a l’escenari el monologuista Dani Pérez; el 7 d’agost tocarà el cantautor Cesk Freixas; el dia 14 actuaran els Buitres i Equus i el dissabte 15 tindrà lloc la gran Gala Karoke. En paral·lel, durant quatre dissabtes tindrà lloc el XXV Festival Internacional de Guitarra de la Ràpita.


Més de 150 activitats

El ’Cicle de Nits a la Fresca’ s’emmarca en la programació d’activitats d’estiu de la Ràpita, ’R-Fresca’t’, que enguany sumarà prop de 150 activitats. Com és habitual, el programa inclou activitats esportives a la platja com ara aeròbic, Pilates o ioga; rutes turístiques i animació de carrer per a xiquets i xiquetes; el cinema a la fresca o les nits de comerç a l’aire lliure (enguany, a la plaça 1 d’octubre). Cal afegir també els dos campionats de Morra que es feien per Festes Majors i Festes del Carme, i el cicle d’exposicions Ebre, Art i Patrimoni que acollirà el Museu de la Mar de l’Ebre.

Per últim, cal assenyalar que els festivals Food and Fashion (del 20 al 23 d’agost) i Eufònic (del 27 al 30 d’agost), han confirmat que duran a terme la seva programació tot adaptant-se al context sanitari actual.


Per: Redacció

Foto: Cedida