Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La Ràpita promociona la tercera edició d'Orígens al Saló Nàutic de Barcelona

El públic present al Saló Nàutic va poder gaudir també d’una degustació d’ostres de la badia dels Alfacs i d’un tast de vermut rapitenc

Etiquetes   turisme, turisme cultural, sant carles la rapita, montsia, delta ebre, terres ebre, Orígens

Publicat el11/10/2019

La Ràpita promociona la tercera edició d’Orígens al Saló Nàutic de Barcelona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ahir dijous 10 d'octubre, La Ràpita va presentar Orígens al Saló Nàutic de Barcelona, la fira de referència del sector nàutic de Catalunya. La presentació es va fer des de l'expositor de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, entitat que aplega la majoria de ports esportius de Catalunya, entre ells el Sant Carles Marina. Els encarregats de donar a conèixer Orígens i els actius turístics de la Ràpita van ser l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós; el tècnic de turisme de l'ajuntament de la Ràpita, Jordi López; el president de l'Estació Nàutica de la Ràpita, Joan Barberà; i un dels membres de la comissió organitzativa d'Orígens, Sergi Roig.

L'alcalde, Josep Caparrós, va convidar al públic present a gaudir d'Orígens els pròxims 11, 12 i 13 d'octubre i va subratllar l'aspecte nàutic d'Orígens, com a esdeveniment que permet recuperar les tradicions marineres i integrar el port de la Ràpita amb la població i, en concret, amb el barri mariner del Xicago. Per la seva banda, el president de l'Estació Nàutica de la Ràpita, Joan Barberà, remarcava els actius turístics de la destinació i les possibilitats esportives i d'esbarjo de la badia dels Alfacs.

El públic present al Saló Nàutic va poder gaudir també d'una degustació d'ostres de la badia dels Alfacs i d'un tast de vermut rapitenc a càrrec de l'empresa Musclarium.



4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics / Els Muntells - delta de l’Ebre

El Saló Nàutic de Barcelona és el punt de trobada de referència per a professionals i aficionats del sector nàutic de Catalunya i d'arreu de l'Estat. Compta amb més de 275 expositors, 670 embarcacions exposades i més de 150 iots i superiots amarrats a l'aigua. En aquest context, Sant Carles Marina i la Ràpita es promocionen com el port esportiu amb més amarratges al sud de Catalunya i el nord del País Valencià, en un entorn idíl·lic com és la badia dels Alfacs i el delta de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho