suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita organitza la revetlla de Sant Joan amb foguera i música a la vora de la mar

La platja del Garbí acollirà l’arribada de la flama des del Canigó, l’encesa de la foguera, un espectacle pirotècnic i el concert de Filferro per celebrar la revetlla entre famílies i colles

Etiquetes   vida activa, tradicions, sant carles de la rapita, solstici estiu

Publicat el14/6/2021

La Ràpita organitza la revetlla de Sant Joan amb foguera i música a la vora de la mar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de la Ràpita organitza la revetlla de Sant Joan amb foguera i música a la platja del Garbí. Enguany, la revetlla consistirà en un concert, el caliu de la foguera típica de Sant Joan i la instal·lació de taules a la sorra per sopar, mantenint la distància reglamentària entre els diversos grups. La revetlla començarà a les 20 h amb l'obertura de portes de l'espai on se celebrarà i, dues hores després, a les 22 h, actuarà Filferro, el grup de música encarregat d'amenitzar la vesprada. A partir de les 23.30 h, els Diabmonis La Ràpita protagonitzaran l'arribada de la flama des del Canigó i, posteriorment, es farà la lectura del manifest, l'encesa de la foguera i un espectacle pirotècnic a càrrec de l'entitat.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, es mostra il·lusionada per poder celebrar la revetlla a la platja i convida la ciutadania a reservar una taula per gaudir de la nit màgica de Sant Joan. “Després de tantes restriccions, teníem moltes ganes d'organitzar una revetlla com la d'enguany i estem molt contents de tornar a reunir els rapitencs i rapitenques en un espai segur, acompanyats de música, foc i bon ambient”, ressalta la regidora.

Per celebrar la revetlla a la vora de la mar, cada grup haurà de reservar prèviament una taula, indicant el nombre de persones que el conformaran i sense superar les deu persones, d’acord amb la normativa vigent. Per reservar la taula, caldrà especificar els noms i cognoms de tots i cadascun dels membres del grup. És molt important reservar la taula amb el nombre exacte de persones que formaran la colla, ja que no es podrà afegir ningú a última hora. Aquest any, no hi haurà barbacoes per preparar els entrepans ni servei de barra i, per tant, cada grup haurà de portar-se el sopar i la beguda. El nombre de taules per reservar és limitat i el preu per grup és de 5 €.

Podeu encomanar la vostra taula de dilluns a divendres, a partir del dimecres 16 de juny, de les 9 a les 14 h al Mercat Municipal (caseta exterior).


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho