Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


La Ràpita impulsa la 4a edició de la Sant Silvestre Marítima per tancar el 2022 gaudint de la Badia dels Alfacs

Els beneficis obtinguts en la cursa, engegada per l’Estació Nàutica amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, es destinaran a la Marató de TV3 que, enguany, se centra en la salut cardiovascular

Etiquetes   activitats outdoor, activitat acuatica, sant silvestre, la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el5/12/2022

La Ràpita impulsa la 4a edició de la Sant Silvestre Marítima per tancar el 2022 gaudint de la Badia dels Alfacs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'una edició anterior de la Sant Silvestre Marítima


El diumenge, 18 de desembre, a les 10 hores, a la Ràpita tindrà lloc la quarta edició de la Sant Silvestre Marítima. La tradicional cursa, engegada per l'Estació Nàutica amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Ràpita, permet tancar l'any fent esport i gaudint de la Badia dels Alfacs. En la cursa, els participants poden fer el recorregut de diferents modalitats: en embarcacions de vela lleugera, de caiac, de sea bike o de paddlesurf, o també nedant.

La Sant Silvestre s'emmarca com l'activitat més multitudinària de la campanya turística Temporada Alta que vol posicionar i promocionar la Ràpita com a destinació nàutica durant els mesos d'hivern, aprofitant la bona climatologia i les bones condicions de la badia. L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “una edició més, apostem per la Sant Silvestre Marítima perquè ens permet oferir una jornada marítima d'esports i d'oci nàutic amb una finalitat benèfica”.

El president de l'Estació Nàutica de la Ràpita, Joan Barberà, declara que “amb la Sant Silvestre complim un objectiu doble: per una banda, trenquem amb la idea de que l'activitat nàutica no es pot aprofitar durant l'hivern, i, per l'altra, ens solidaritzem amb causes socials que aporten a la societat, com són aquest any les malalties cardiovasculars”.

Com en l'edició anterior, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 que, enguany, se centra en la salut cardiovascular. Cal destacar que la Sant Silvestre Marítima es durà a terme al Parc de Garbí, espai on també transcorreran altres activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3.

Per participar en la sortida popular es requereix inscripció prèvia a: cutt.ly/91VdYGA


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho