20a Fira Gastronòmica de la Sénia. 4 i 5 de maig de 2024

CAT | ES


La Ràpita habilita una platja de gossos aquest estiu

Està situada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís. L’espai delimitat compta amb la senyalització corresponent i una font d’aigua perquè les mascotes puguin beure

Etiquetes   turisme, platges, la rapita, delta ebre, medi ambient

Publicat el23/6/2022

La Ràpita habilita una platja de gossos aquest estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Senyalització a la platja del Suís


L'Ajuntament de la Ràpita fa realitat, aquest estiu, una platja de gossos, situada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís. Amb l'habilitació de la platja, des de la Regidoria de Medi Ambient es mostra la voluntat del govern de fomentar el benestar animal i destinar uns metres de platja a l'accés i el lleure dels gossos.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, exposa que “amb la construcció d'aquesta platja per a gossos complim amb una demanda social de la ciutadania que des d'aquesta setmana permet a molts de rapitencs i rapitenques gaudir de l'espai amb les seves mascotes”. Clos declara que “des d'un punt de vista turístic, fem un salt qualitatiu perquè cada cop hi ha una quota de mercat més àmplia que es desplaça a indrets on es disposa d'aquest tipus d’equipaments”.

Des de l'Ajuntament s'ha escollit aquesta platja, ubicada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís, perquè compleix totes les condicions per dur-la a terme. L'espai delimitat compta amb la senyalització corresponent i una font d'aigua perquè les mascotes puguin beure.

És important que tothom compleixi amb la normativa indicada en la senyalització: els animals han d'estar censats, vacunats, desparasitats i han de dur microxip. A més, aquests han d'estar vigilats en tot moment. D'altra banda, és obligatori recollir els seus excrements i remullar en aigua els llocs on orinin. Les infraccions tenen una penalització que oscil·la entre els 150 i els 1.500 euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho