Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


La Ràpita es promou com un destí turístic tots els dies de l'any a través de la campanya Temporada Alta

L’Ajuntament de la Ràpita i l’Estació Nàutica sumen esforços per incentivar el turisme entre els mesos de novembre i maig i posar en relleu els trets diferenciadors de la Ràpita: exclusivitat i tranquil·litat

Etiquetes   turisme, temporada alta la rapita, la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el21/11/2022

La Ràpita es promou com un destí turístic tots els dies de l’any a través de la campanya Temporada Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La campanya Temporada Alta a la Ràpita torna amb la finalitat de promoure el municipi com un destí turístic que ofereix tota classe d'activitats els 365 dies de l'any. Enguany, la campanya engegada per la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Ràpita i el teixit empresarial, agrupat a l'Estació Nàutica, arriba amb l'etiqueta #laràpita365 per fomentar el turisme des del mes de novembre fins al mes de maig.

Durant aquests mesos, el sector turístic i nàutic de la Ràpita continua oferint tota classe d'experiències i activitats aprofitant el bon clima que caracteritza el territori i la singularitat de la badia dels Alfacs i del Delta de l'Ebre. El primer tinent d'alcalde, Albert Salvadó, declara que “amb la campanya Temporada Alta, posem en relleu els trets diferenciadors que hi ha a la Ràpita per gaudir de l'oferta com són l'exclusivitat i la tranquil·litat, apostant per un model turístic basat en la sostenibilitat i l'entorn, dins la reserva de la biosfera de les Terres de l'Ebre”. Salvadó remarca “la implicació dels empresaris de l'Estació Nàutica que treballen per desestacionar el turisme i ampliar l'oferta d'activitats per gaudir del territori i la gastronomia en qualsevol moment de l'any”.

Per la seva part, el president de l'Estació Nàutica, Joan Barberà, exposa que “la Badia dels Alfacs és un espai excel·lent per practicar esports nàutics tot l'any, amb aigües calmades, poca profunditat i racons meravellosos que només podrem descobrir navegant”. Barberà afegeix que “el territori ens ofereix grans experiències per ser viscudes tot l'any, i és fora de l'estiu quan podem gaudir-les d'una forma més exclusiva i per això, les empreses ens estem adaptant per poder donar un servei confortable”.

Entre les activitats que s'ofereixen per incentivar el turisme durant aquests mesos hi ha rutes per les muscleres en barca gran amb degustació de musclos i ostres, rutes per les muscleres en taxi marítim, rutes en veler i excursions fluvials; rutes culturals guiades i activitats amb relació a la natura i l'ecoturisme; lloguer de Sea Bike, vela lleugera o de windsurf, classes de vela lleugera especial per a parelles i de windsurf i visites guiades a vela.

La primera activitat que se suma al calendari de la campanya Temporada Alta ‘#laràpita365' és la Sant Silvestre Marítima, el 18 de desembre de 10 a 13 h, la tradicional cursa adaptada a les possibilitats de la badia dels Alfacs, alhora que es farà un donatiu solidari per a La Marató de TV3. Per assistir, es requereix inscripció prèvia a enlarapita.com o al 977 10 10 10.


Per: Redacció

Foto: Cedida