Món Natura Delta de l“Ebre. Gaudeix de la mągia del Delta de l“Ebre

CAT | ES


La Rąpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast

Els tasts es podran gaudir de l’1 al 4 i del 8 a l’11 de juny

Etiquetes   vida activa, gastronomia, la rapita, delta ebre

Publicat el25/5/2023

La Rąpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Rąpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast amb tapes salades, dolces i cņctels. Aquesta edició compta amb la participació de quinze establiments del sector hostaler per poder triar i gaudir de la tapa amb beguda, el tast dolē i el tast de cņctel a un preu reduļt. Aquests tasts, que es podran gaudir de l'1 al 4 i del 8 a l'11 de juny, oferiran a la ciutadania multitud de propostes fent un recorregut gastronņmic per la Rąpita.

Aquesta proposta gastronņmica pretén dinamitzar el municipi amb tapes tķpiques perņ innovadores, pensades per donar a cončixer la gastronomia, la pastisseria i la cocteleria rapitenca més creativa. Igual que en edicions anteriors, les persones que vulguin participar disposaran d'un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta del Tast posaran un segell un cop s'ha tastat la seva tapa. Per a poder participar en el sorteig dels premis serą suficient amb sis caselles segellades. D'aquest carnet amb caselles també sortiran els establiments guanyadors de la Ruta del Tast 2023.

El preu del tast de la tapa ascendeix a 4 euros, inclou tapa i beguda i es podrą gaudir de les 12 a les 13.30 hores i de les 19 a les 21.30 hores. En el tast dolē el preu és 3,50 euros i es podrą consumir de les 9 a les 12 hores i de les 17 a les 19 hores. I el cņctel costa 5 euros i es podrą tastar de les 23 hores fins a la 1 de la matinada.

Consulta els establiments que participen i la seva tapa, tast dolē o cņctel en aquest enllaē.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho