suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast

Els tasts es podran gaudir de l’1 al 4 i del 8 a l’11 de juny

Etiquetes   vida activa, gastronomia, la rapita, delta ebre

Publicat el25/5/2023

La Ràpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Ràpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast amb tapes salades, dolces i còctels. Aquesta edició compta amb la participació de quinze establiments del sector hostaler per poder triar i gaudir de la tapa amb beguda, el tast dolç i el tast de còctel a un preu reduït. Aquests tasts, que es podran gaudir de l'1 al 4 i del 8 a l'11 de juny, oferiran a la ciutadania multitud de propostes fent un recorregut gastronòmic per la Ràpita.

Aquesta proposta gastronòmica pretén dinamitzar el municipi amb tapes típiques però innovadores, pensades per donar a conèixer la gastronomia, la pastisseria i la cocteleria rapitenca més creativa. Igual que en edicions anteriors, les persones que vulguin participar disposaran d'un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta del Tast posaran un segell un cop s'ha tastat la seva tapa. Per a poder participar en el sorteig dels premis serà suficient amb sis caselles segellades. D'aquest carnet amb caselles també sortiran els establiments guanyadors de la Ruta del Tast 2023.

El preu del tast de la tapa ascendeix a 4 euros, inclou tapa i beguda i es podrà gaudir de les 12 a les 13.30 hores i de les 19 a les 21.30 hores. En el tast dolç el preu és 3,50 euros i es podrà consumir de les 9 a les 12 hores i de les 17 a les 19 hores. I el còctel costa 5 euros i es podrà tastar de les 23 hores fins a la 1 de la matinada.

Consulta els establiments que participen i la seva tapa, tast dolç o còctel en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho