butlletķ EbreActiu

CAT | ES


La Rąpita celebrarą el I Windsurfer Festival La Rąpita - Delta de l'Ebre

L’esdeveniment nąutic, organitzat per Windsurfer Class Spain, l’Ajuntament de la Rąpita, l’Estació Nąutica i el Club Nąutic la Rąpita, posiciona la Rąpita dins el calendari de regates estatals de la classe windsurfer

Etiquetes   activitats outdoor, activitat acuatica, badia alfacs, LaRapita365, delta ebre, terres ebre,windsurf

Publicat el9/3/2022

La Rąpita celebrarą el I Windsurfer Festival La Rąpita - Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L’alcalde de la Rąpita i el president de l’Estació Nąutica amb el cartell de l’esdeveniment


La Rąpita acollirą, els dies 19 i 20 de marē, el I Windsurfer Festival La Rąpita - Delta de l'Ebre, organitzat per Windsurfer Class Spain, l'Ajuntament de la Rąpita, l'Estació Nąutica i el Club Nąutic la Rąpita. Es tracta d'un esdeveniment nąutic amb activitats diverses, de navegació a taules a vela Windsurfer, que posiciona la Rąpita dins el calendari de regates estatals en aquesta modalitat, grącies a la peculiaritat i l'excel·lčncia de la Badia dels Alfacs.

L'alcalde de la Rąpita, Josep Caparrós,  exposa que “continuem treballant el posicionament del nostre destķ amb el I Winsurfer Festival la Rąpita - Delta de l'Ebre, el qual ens permet situar-nos com un dels espais ideals per a la prąctica d'esports nąutics, ja que la Badia dels Alfacs té les condicions ņptimes per a dur a terme un festival d'aquestes caracterķstiques”.

Per la seva banda, el president de l'Estació Nąutica, Joan Barberą, apunta que “treballem amb l'estratčgia d'atreure persones que posin en valor les grans virtuts del nostre territori i, per aixņ, potenciem, a través d'un festival, la prąctica d'aquest esport nąutic que ens inclou en el circuit de classe Windsurfer amb una travessia excepcional que permetrą als participants donar la volta a tota la Badia dels Alfacs”.

El festival estą obert a tots els membres en embarcació de la Classe Windsurfer LT amb: Llicčncia Federativa 2022 corresponent. Opcionalment, es deixaran participar taules no-Windsurfer LT en categoria Open. Tots els participants s’han d’haver registrat a la web: enlarapita.com abans del 19 de marē de 2022.

D'entre la programació destaquen les dues activitats nąutiques: ‘La volta als Alfacs' i ‘Slalom de l'Ebre'. La primera d'aquestes consisteix en una sortida en flota śnica al voltant de la badia dels Alfacs, havent de completar diverses etapes marcades per boies. Al final de cada etapa es reagruparą la flota i es donarą una nova eixida a la següent etapa. Aixķ fins a completar “La Volta als Alfacs” (el circuit). A efectes dels records finals, s’adjudicaran punts, per ordre d’arribada, a cada etapa. La puntuació final serą la suma de cadascuna de les etapes. L'altra activitat ‘Slalom de l'Ebre' comprčn petits recorreguts amb moltes maniobres i pocs participants.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho