Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La Ràpita celebra la revetlla de Sant Joan a la vora de la mar amb música, foc i bon ambient

El Parc de Garbí acollirà l’arribada de la flama des del Canigó, actuacions de cultura popular, l’encesa de la foguera, un castell de foc, els concerts de Town Folks i Band-idos, i la música de Kanjo i Les Figues, per gaudir la revetlla entre famílies i colles

Etiquetes   vida activa, activitats, turisme cultural, la rapita, delta ebre

Publicat el13/6/2022

La Ràpita celebra la revetlla de Sant Joan a la vora de la mar amb música, foc i bon ambient | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Després de dos anys, la revetlla de Sant Joan a la Ràpita torna a la vora de la mar amb total normalitat. La nit del 23 de juny, el Parc de Garbí, enguany a la zona d'enfront del Garbeach, tornarà a acollir centenars de famílies i colles d'amics que vindran a sopar a la vora de la mar i a gaudir de la música, l'ambient i la foguera.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, es mostra il·lusionada de celebrar, un any més, la revetlla a la platja: “aquest any celebrem poder organitzar la revetlla al Parc de Garbí sense restriccions, acompanyats de música, foc i bon ambient”. La regidora convida tota la ciutadania que vulgui gaudir d'una revetlla màgica a reservar una taula i venir a celebrar-la a la platja.

La festa començarà a les 20.30 hores amb l'arribada de la flama des del Canigó, a càrrec dels Diabmonis, que arribaran acompanyats de les actuacions de la Colla gegantera i dolçainera. A continuació, hi haurà la lectura del manifest, i en acabar, serà el moment d'iniciar el sopar de la revetlla, per al qual s'habilitaran les habituals barbacoes on la gent podrà preparar els entrepans amb els pacs que han posat a la venda els Diabmonis. Es poden adquirir a partir del dimecres i els punts per fer-ho seran l'Auditori Sixto Mir, el bar la Guardiola, a PIRSA de l'avinguda dels Esports i al bar Kavak.

També hi haurà zona de taules a la sorra de la platja, prop de la foguera que cremarà a les dotze de la mitjanit amb un castell de foc. Quan passi mitja hora de les dotze, serà el torn dels concerts dels grups Town folks i Band-idos per celebrar la nit més curta de l'any, que conclourà amb la música de Kanjo i Les Figues per acomiadar la festa.

Pel que fa a les taules, per adquirir-les serà necessari reservar-les prèviament. L'adquisició d'aquest tiquet donarà dret a una taula i sis cadires. Caldrà recollir les cadires entre les 19.30 h i les 21.30 h del 23 de juny, al punt de repartiment que s'habilitarà a la zona de la platja de Pipi on hi haurà la festa de Sant Joan. A partir de les 21.30 h, les taules i cadires que no s'hauran recollit quedaran alliberades i a disposició de qualsevol persona que en voldrà fer ús. L'Ajuntament de la Ràpita demana que si alguna de les persones del grup té dificultats de mobilitat que li impedeixi accedir a l'arena de la platja, que adreci un missatge a cultura.larapita@gmail.com o un whatsapp al 678 76 28 24.

Les taules es podran reservar a partir del 15 de juny a les 10 hores. Es podrà fer telemàticament a través del següent enllaç cutt.ly/EJ2S9hh, o físicament a l'Auditori Sixto Mir. L'horari per comprar-les a l'Auditori Sixto Mir és de 10 a 13.30 hores. El termini per efectuar la reserva finalitzarà el dia 22, o un cop exhaurides totes les taules.


Per: Redacció

comparteix-ho