Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La Ràpita arrenca la programació d'estiu d'enguany, amb gran varietat d'activitats

L’ajuntament rapitenc es reserva el dret a modificar la programació o anul·lar alguna activitat, d’acord amb la situació epidemiològica del moment

Etiquetes   vida activa, turisme, turisme familiar, la rapita, temporada estiu, activitats

Publicat el5/7/2021

La Ràpita arrenca la programació d’estiu d’enguany, amb gran varietat d’activitats | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquesta tarda arrenca la programació de les activitats d'estiu d'enguany, amb una gran varietat d'activitats adreçades a tots els públics, des d'activitats culturals fins a esportives o infantils. L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “la gent tenim ganes de disfrutar d'activitats a l'aire lliure, i per això, des de l'Ajuntament hem organitzat una programació que permetrà a la gent passar-s'ho bé duent a terme les activitats pensades perquè tothom pugui aprofitar aquest estiu a la Ràpita”.

Donem inici a les activitats d'un estiu que encara es veu condicionat per la pandèmia”, explica Caparrós. Caldrà seguir en tot moment les indicacions de l'organització i respectar les mesures bàsiques per evitar els contagis. A més, l'Ajuntament es reserva el dret a modificar la programació o anul·lar alguna activitat, d'acord amb la situació epidemiològica del moment.

Durant el mes de juliol, hi ha la ruta ‘Un somni il·lustrat', els dilluns al vespre, i l'activitat infantil ‘El tresor del pirata Ketchup, els dimarts en dues sessions, a les 19 h en castellà i a les 20 h en català. De l'1 d'agost fins al 22 d'agost, el Parc de Garbí acollirà les sessions esportives d'aeròbic ‘The magic Dance Club: Aeròbic, sol i platja', i al final de la platja de les Delícies tindrà lloc ‘La Ràpita Mar, Ioga i Família', tots els dilluns i dimecres d'agost.

D'altra banda, al mes d'agost arriben les nits a la fresca a la plaça 1 d'octubre, el concert de Cesk Freixas, que es va anul·lar per motius climatològics; i el cinema a la fresca a la plaça Agustí Vizcarro els dijous la nit. Per últim, cal assenyalar que el festival Food & Fashion es durà a terme del 19 al 22 d'agost i l'Eufònic, del 26 al 29 d'agost.

Consulta les dates i els horaris de les activitats a larapita.cat/activitats-estiu-2021


Per: Redacció


comparteix-ho