Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


La Ràpita anuncia la suspensió de la quarta edició d'Orígens

El risc de rebrot de la Covid-19 a Catalunya obliga a anul·lar l’esdeveniment de recreació històrica

Etiquetes   vida activa, turisme, sant carles de la rapita, terres ebre

Publicat el1/9/2020

La Ràpita anuncia la suspensió de la quarta edició d’Orígens | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de la Ràpita ha anunciat que aquest 2020 no hi haurà edició d'Orígens, l'esdeveniment de recreació històrica que retorna el barri mariner del Xicago a inicis del segle XX. La situació de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, amb un risc de rebrot elevat, desaconsella l'organització d'actes i festes que puguin generar concentracions de persones.

En aquest sentit, el govern municipal, juntament amb la regidoria d'Identitat i la comissió organitzadora d'Orígens, ha considerat que sota cap circumstància es pot posar en risc la salut pública i que per aquest motiu el més encertat era suspendre aquesta edició.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha dirigit una carta a les associacions i entitats que han col·laborat a fer d'Orígens un gran èxit des que al 2017 se'n va organitzar la primera edició. En la missiva, Caparrós, explica que no ha estat una “decisió ni fàcil ni presa a la lleugera” i es mostra segur que aquesta cancel·lació serà “una oportunitat” per dissenyar noves propostes de cara al 2021.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho