suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Ràpita aconsegueix per tercer any consecutiu el reconeixemt de la Diputació de Tarragona per la promoció turística

Enguany, ha estat el Musclarium qui ha rebut el Premi Jordi Cartanyà 2021 a ‘Millor proposta de creació de noves experiències turístiques’

Etiquetes   turisme, la rapita, delta ebre, terres ebre, LaRapita365, badia alfacs

Publicat el30/11/2021

La Ràpita aconsegueix per tercer any consecutiu el reconeixemt de la Diputació de Tarragona per la promoció turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Ràpita ha aconseguit per tercer any consecutiu el premi Jordi Cartanyà que atorga la Diputació de Tarragona. Enguany, ha estat el Musclarium qui ha rebut el Premi Jordi Cartanyà 2021 a ‘Millor proposta de creació de noves experiències turístiques', per esdevenir una iniciativa pionera, i sostenible amb el medi ambient, que permet visitar una musclera i sembrar ostres per obtenir una collita pròpia.

El lliurament de guardons s'ha celebrat avui en l'esdeveniment ‘Som Turisme' a l'Auditori Diputació, Tarragona, per conèixer i donar suport al sector turístic, així com per fer el balanç de l'exercici turístic d'enguany a la Costa Daurada i a les Terres de l'Ebre. El responsable d'atenció als visitants del Musclarium, Pep Cabanes, qui ha recollit el premi, ha expressat el seu agraïment pel reconeixement i ha explicat el procediment que fan per sembrar i cultivar les ostres de forma artesanal.

L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, es mostra satisfet perquè “és un orgull rebre per tercer any consecutiu un premi que reconeix i consolida la Ràpita com un destí turístic de qualitat”. Caparrós s'adreça al personal del Musclarium per donar-los les gràcies i l'enhorabona per “oferir als visitants l'oportunitat de conèixer els secrets de l'aqüicultura i fer-los gaudir d'una experiència de cinc sentits a la Badia dels Alfacs”.

L'any 2019, la Diputació de Tarragona va premiar la Ràpita en la categoria litoral per la campanya de desestacionalització turística Temporada Alta (#LaRàpita365), i el 2020 a l'Estació Nàutica en la categoria de ‘Millor proposta d'eines i aplicacions tecnològiques per a la comercialització turística' per la seva landing page que promou la venda d'experiències nàutiques com a regal a través de codis QR.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho