Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Rafa Flores, nou responsable Trail Running de la Federació Catalana d'Atletisme

Amb una llarga trajectòria i reconegut prestigi Flors entrena esportistes d’elit com la Ragna Debats o el Pere Aurell

Etiquetes   esports, trail running

Publicat el18/12/2018

Rafa Flores, nou responsable Trail Running de la Federació Catalana d’Atletisme | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Rafa Flores durant l’acte de cloenda del Running Sèries 2018 a Tortosa


La Federació Catalana d'Atletisme va presentar aquesta passada setmana a Rafa Flores com a nou responsable de Trail Running de la Federació. L’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF) va incorporar el trail running com a nova disciplina atlètica al congrés celebrat a Beijing l'any 2015.

Flores és diplomat en Magisteri d'Educació Primària especialista en Educació Física, Postgrau en Direcció de Centres Educatius per la Universitat Ramon Llull i actualment està cursant el Màster en bases biològiques i assessorament nutricional-esportiu personalitzat per la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

El nou responsable de la secció trail de la Federació compta amb una llarga trajectòria i reconegut prestigi i entrena a esportistes d'elit com la Ragna Debats, campiona del Món de Trail 2018 i Pere Aurell, campió de la Copa del Món Sky Extra 2018 i quart a la Copa del Món Overall 2018.

comparteix-ho