Tasta la Cultura de l’Ebre. Els sabors de l’oli. L’or líquid de la Plana

CAT | ES


Quinze restaurants participaran a les 2es Jornades del Musclo de Deltebre

Seran del 6 al 22 de juliol i la 3a Diada del Musclo se celebrarà el 12 de juliol

Etiquetes   gastronomia km0, musclo, deltebre

Publicat el5/7/2018

Quinze restaurants participaran a les 2es Jornades del Musclo de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El musclo és un dels productes estrella del territori i, per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Deltebre s'organitzen les segones Jornades Gastronòmiques del Musclo durant el 6 al 22 de juliol, realitzades per primera vegada l'any anterior.

Aquesta segona edició presenta dues novetats rellevants. En primer lloc, l'augment del nombre dels restaurants del municipi que hi participen, un total de 15: Hotel Rull Tramontano, Càmping l'Aube, Restaurant Nuri i Mas de Nuri, Lo Nostre Faro, Delta Hotel, Restaurant Paca, Cafè Clàssic, Restaurant Vistamar, Tasca 3 Cantons, Pas de Buda, Mas Prades, Les Dunes, l'Embarcador XXI, Casa Nicanor i Restaurant Figueres). Tots aquests restaurants ofereixen menús que oscil·len entre els 16€ i 40€, exceptuant el cas del Cafè Clàssic i Càmping l'Aube que hi participen mitjançant una tapa.

En segon lloc, la III Diada del Musclo la qual enguany es celebrarà el proper 12 de juliol, a partir de les 21 hores, a la Plaça d'Europa de Riumar amb la música de Montse Castellà la qual presentarà per primera vegada el seu nou disc a les Terres de l'Ebre.

El regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Deltebre, Francisco Castro, ha destacat que “des del govern municipal seguim treballant per posar en valor la gastronomia del municipi i promocionar, d'aquesta manera, el nostre municipi”. Castro també ha afirmat que “l'organització d'aquestes jornades són una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el nostre municipi i impulsar l'economia local”.

En el transcurs de l'any, Deltebre organitza les jornades gastronòmiques de la tellerina, del musclo, de l'arròs i de l'ànec, Mescla, com a mostra de gastronomia en el marc de DeltaFira, i la campanya Volta i Tapa't, la ruta de tapes de Deltebre.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta