Falles de Benicarló. Del 15 al 19 de març de 2024

CAT | ES


Quinze cellers de la DO Terra Alta participaran enguany a la Barcelona Wine Week 2023

La presència dels vins de la DO Terra Alta a Barcelona anirà més enllà de la Barcelona Wine Week, amb la presentació de la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre el 9 de febrer

Etiquetes   de la terra, do terra alta, vi, sector vitivinícola, terra alta

Publicat el25/1/2023

Quinze cellers de la DO Terra Alta participaran enguany a la Barcelona Wine Week 2023 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Denominació d'Origen Terra Alta torna a Barcelona el mes de febrer per participar en la tercera edició de la Barcelona Wine Week, que enguany se celebra del 6 al 8 de febrer al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

La DO Terra Alta comptarà amb un espai propi situat al Nivell 0, Carrer C, Estand 424, on els assistents podran trobar els vins de la DO i mantenir trobades amb els 15 cellers que enguany participen en la mostra: Altavins Viticultors, Casa Mariol, Celler Arrelats, Celler Batea, Celler Josep Vicens, Celler La Botera, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Xavier Clua, Cooperativa de Gandesa, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Sant Josep Vins i Viticultors Bateans.

La Barcelona Wine Week està organitzada per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions. L'objectiu principal de la fira, que arrencava el seu camí l'any 2020, és convertir-se en un gran aparador de cara als operadors internacionals i contribuir a augmentar les oportunitats de negoci de les empreses expositores.


Vins DO Terra Alta i galeres de les Terres de l'Ebre a Barcelona

La presència dels vins de la DO Terra Alta a Barcelona anirà més enllà de la Barcelona Wine Week, amb la presentació de la desena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre el 9 de febrer.

Les jornades, que enguany se celebren del 10 de febrer al 12 de març, seran presentades per primer cop a Barcelona per iniciativa del Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre de la Diputació de Tarragona, i amb la presència dels alcaldes de les quatre localitats que hi participen: Alcanar, L'Ametlla, L'Ampolla i La Ràpita.

Durant la presentació de les jornades, els assistents podran gaudir d'una proposta gastronòmica elaborada amb la galera com a protagonista, i maridada amb la garnatxa blanca de la DO Terra Alta.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho