Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Quatre vins de Bodegas Crial guardonats a l'11a edició del Concurs internacional Grenaches du Monde

Per primer cop, el certamen vinícola s’ha celebrat fora del territori europeu, concretament a Nova York

Etiquetes   de la terra, vi, enologia, sector vitivinícola, matarranya, lledo

Publicat el5/7/2023

Quatre vins de Bodegas Crial guardonats a l’11a edició del Concurs internacional Grenaches du Monde | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Nova York va acollir el passat mes de juny l'11a edició del Concurs internacional Grenaches du Monde, convertint-se així en la primera ciutat en acollir el certamen fora del continent europeu.

També per primer cop, el jurat va estar format exclusivament per 80 professionals -per primera vegada tots nord-americans- distribuïdors, sommeliers, importadors, però també periodistes de vins i influencers. Aquests experts van avaluar els vins de 4 diferents països (França, Espanya, Itàlia i els Estats Units) i van seleccionar els millors per les seves qualitats. Cada jurat va jutjar uns 80 vins en total. Aquesta edició extraordinària del concurs va tenir lloc al juny sota el lema "De l'Europe al món".

Entre els 286 vins guardonats, s'hi troben un any més, 4 dels vins de Bodegas Crial, premiant així el rigor i l'excel·lència en l'elaboració dels seus vins que caracteritza a aquest celler familiar de Lledó (Matarranya). Els vins guardonats són:


"Grenaches du Monde" és un concurs anual obert a tots els vins de garnatxa (purs o combinats), sense restricció de color o origen. Així, els vins en competició s'elaboren principalment amb garnatxa pertanyent a totes les categories de vins: escumosos, tranquils, fortificats, dolços naturals, vins de licor, etc., i de tots els països productors.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho