Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Publicat l'anunci per licitar la concessió de serveis de l'alberg del Parc Natural dels Ports a Alfara de Carles

Fins el 18 de maig es poden presentar les ofertes per optar a la concessió de serveis per 5 anys de la gestió i explotació de l’Alberg i Centre d’Educació Ambiental del Parc Natural dels Ports, ubicat a Alfara de Carles

Etiquetes   entorn, parc natural ports, alfara de carles, terres ebre

Publicat el3/5/2021

Publicat l’anunci per licitar la concessió de serveis de l’alberg del Parc Natural dels Ports a Alfara de Carles | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Façana principal de l’Alberg i CEA del Parc Natural dels Ports a Alfara de Carles


El passat 22 d'abril es va publicar l’anunci de licitació de la concessió de serveis per a la gestió i explotació de l’Alberg i Centre d’Educació Ambiental del Parc Natural dels Ports. Aquest equipament, ubicat a Alfara de Carles, a l'interior del Parc, té la finalitat d'allotjar visitants i promoure activitats d'educació ambiental i respecte per la natura.

La licitació de la concessió inclou els serveis d'allotjament i menjador, d'informació de visitants i difusió dels valors naturals d'aquest espai natural protegit, amb una durada de 5 anys, sense possibilitat de pròrroga.

Trobareu els plecs de prescripcions tècniques, les clàusules administratives i altra informació necessària a la plataforma electrònica de contractació pública.

El termini de presentació de les ofertes és el 18 de maig de 2021, a les 13 h.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu