Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Publicades les bases del XXI Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre

L’objectiu del concurs és donar valor afegit a la gran varietat de paisatges i possibilitats del territori

Etiquetes   fotografia, terres ebre, ametlla de mar, deltebre

Publicat el3/11/2020

Publicades les bases del XXI Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les àrees de Turisme dels ajuntaments de l'Ametlla de Mar i Deltebre han publicat les bases de la 21a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre. Tot un incentiu pels amants de la fotografia que al llarg dels darrers vint anys ens ha permès descobrir gran quantitat d'indrets espectaculars del nostre territori.

Enguany, el concurs manté el nombre de premis a un total de 15, repartits en 7 categories. Trobem la categoria Ametlla de Mar i Deltebre que atorga tres premis per a fotografies fetes a aquests dos termes municipals, a més d'un premi per als fotògrafs locals.

També s'atorga un sol premi per les categories de Blanc i Negre, Gastronomia, Creativitat i Terres de l'Ebre. I per últim, prenen especial rellevància amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre, els tres premis a l'Activitat Humana. En total són 3.350 € en quinze premis de set categories diferents.

Els participants, que poden presentar un màxim de quatre fotografies, tenen temps de presentar-les fins al L'objectiu és donar valor afegit a la gran varietat de paisatges i possibilitats del territoria qualsevol de les respectives oficines de turisme.

Recordem també que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. L'entrega de premis tindrà lloc el L'objectiu és donar valor afegit a la gran varietat de paisatges i possibilitats del territori, i totes les fotografies premiades seran exposades als dos municipis.


Font: La Cala RTV