Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Prop de 300 esportistes participaran en una nova modalitat als WSG, el «Fun handball»

Aquesta modalitat d’handbol s’ha creat específicament per fomentar el joc en equip d’una forma més ràpida i divertida

Etiquetes   esports, World Sports Games Tortosa 2019, tortosa, terres ebre

Publicat el25/6/2019

Prop de 300 esportistes participaran en una nova modalitat als WSG, el «Fun handball» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Organitzat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya, els World Sports Games d'aquest any comptaran amb una competició nova, l'anomenat “Fun handball” o també conegut com l'handbol per divertir-se.

En aquesta sisena edició dels CSIT World Sports Games, que inundaran les Terres de l'Ebre d'esport i atletes d'arreu del món, s'hi podrà veure fins a un total de 25 competicions d'entre les que hi haurà aquesta nova modalitat d'handbol creada específicament per fomentar el joc en equip d'una forma més ràpida i divertida.

Serà un handbol diferent però que mantindrà l'essència de l'esport i a la vegada incorporarà noves normes: 5 jugadors per equip, jugar en camps més petits, ... Tot per què els participants puguin gaudir d'un campionat més divertit, més dinàmic i a la vegada que porti el millor fair play possible.

El “Fun handball” tindrà lloc al Pavelló Recinte Firal de Tortosa durant els dies 5 i 6 de juliol i a hores d'ara, ja compta amb un prop de 300 esportistes inscrits que seran els primers de gaudir d'una modalitat completament nova dins d'aquests jocs populars.NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domicili

comparteix-ho