Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Prop de 20.000 visitants s'han informat aquest estiu als punts d'informació turística de l'Ametlla de Mar

Les consultes s’han fet a l’Oficina de Turisme, al CIP i als punts de les urbanitzacions

Etiquetes   turisme, ametlla de mar, baix ebre, temporada estiu, terres ebre

Publicat el20/9/2021

Prop de 20.000 visitants s’han informat aquest estiu als punts d’informació turística de l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Prop de 20.000 persones han realitzat consultes, aquest estiu, als punts d'informació de l'Àrea Municipal de Turisme. Una xifra que respon a un 12% més respecte al mateix període que l'any passat. A més de l'Oficina del parc del Bon Repòs, durant la temporada alta també hi ha informadors al Centre d'Interpretació de la Pesca i als punts situats a les entrades de les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat.

La ubicació estratègica d'aquests punts turístics ha facilitat que, durant la temporada alta d'estiu, 19.729 visitants s'hagin informat sobre l'Ametlla de Mar. Un augment del 12 % respecte a la temporada anterior. L'Oficina de Turisme és la més concorreguda amb gairebé 15.000 visites durant l'estiu, mentre que els punts de Calafat i Tres Cales han atès més de dos milers de persones. El CIP ha acollit 5.000 visitants.

Segons les dades, més de la meitat de les persones que han fet consultes són de Catalunya i d'altres punts de l'Estat com el País Basc, Aragó, Madrid, el País Valencià i Navarra. La resta són estrangers, principalment de França. I la majoria de visitants que s'informen a Turisme venen a passar les seves vacances en família o en parella.


Font: La Cala RTV

Foto: EbreActiu