Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Prop de 160 persones participen en les Jornades Europees de Patrimoni a Amposta

L’Oficina de Turisme va tenir el doble d’afluència que un cap de setmana normal de tardor

Etiquetes   turisme, patrimoni, patrimoni cultural, turisme cultural, jornades europees patrimoni, amposta, delta ebre, terres ebre

Publicat el18/10/2023

Prop de 160 persones participen en les Jornades Europees de Patrimoni a Amposta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Torre de la Carrova


Les Jornades Europees de Patrimoni van reunir unes 160 persones al voltant de les rutes i visites gratuïtes que es van organitzar del 12 al 15 d'octubre. Des de l'àrea de Turisme afirmaven que "el bon temps i que hagin coincidit que moltes persones han agafat pont" ha fet que les Jornades siguin un èxit.

Una de les activitats que va acollir més assistents va ser la visita teatralitzada a la vila romana i a la Torre de la Carrova, on van participar una trentena de persones, el 14 d'octubre. D'altra banda, a la ruta dels molins del divendres 13 van assistir una desena de visitants. Des de l'àrea de Turisme deien que les rutes també van despertar la curiositat de la ciutadania local, però majoritàriament de turistes de Barcelona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Al llarg dels quatre dies també es va poder visitar l'exposició "L'Ebre, darrer escenari de les Brigades Internacionals" a la Torre de la Carrova, per on van passar una seixantena de persones aproximadament. D'altra banda, per la Jornada de portes obertes al Museu de les Terres de l'Ebre van rebre també uns 60 visitants, la majoria divendres i diumenge.

Paral·lelament, els dies amb més afluència de visitants a l'Oficina de Turisme van ser el divendres 13 i el dissabte 14, on van passar el doble de visitants d'un cap de setmana normal de tardor.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho