suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


El projecte PECT TurisTIC en família reuneix el seu Consell General

Aquest projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i i les Terres de l’Ebre un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars

Etiquetes   turisme, turisme familiar, terres ebre

Publicat el26/2/2020

El projecte PECT TurisTIC en família reuneix el seu Consell General | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona va acollir la passada setmana la reunió anual del principal òrgan de decisió del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família, que permet que 7 organismes públics i privats del territori treballin conjuntament per tal que les destinacions turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre esdevinguin referents pel turisme familiar. El projecte, liderat per la Diputació de Tarragona, es va presentar públicament el mes de maig del 2018 i aquesta és la segona trobada del seu Consell General des d'aleshores, que acull els màxims representants de les entitats participants.

La trobada va comptar amb l’assistència de representants de les diferents entitats sòcies beneficiàries del projecte, cada una de les quals està al capdavant de com a mínim una de les operacions que el conformen. A la reunió també hi van assistir representants de les entitats participants no beneficiàries, és a dir, aquelles que tot i no coordinar cap de les operacions si que hi col·laboren.

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D'aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar.


Sinergies entre socis

El projecte PECT TurisTIC en família promou, a través de la seva operació de Coordinació, que els tècnics a càrrec de les diferents operacions treballin de manera coordinada, facilitant la interacció entre ells. Així, disposen d'una plataforma online col·laborativa, on es comparteix documentació legal i administrativa, informació d'interès, a més d'altres eines de comunicació.

Aquesta manera de treballar vol incentivar sinergies entre els diferents socis i fomentar la creació de xarxa entre tots els agents públics i privats relacionats amb el turisme a la demarcació de Tarragona. D’aquesta manera, a través de les operacions del PECT TurisTIC es creen relacions que afavoreixen la consecució d’idees i solucions innovadores i creatives per als reptes del sector.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho