butlletí EbreActiu

CAT | ES


El Priorat a punt per les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l'oli nou

S’han presentat a Falset i se celebraran del 18 de novembre al 12 de desembre en 10 establiments de la comarca

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, de la terra, falset, priorat, turisme gastronomic

Publicat el12/11/2021

El Priorat a punt per les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Castell de Falset ha acollit avui la presentació de les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l'oli nou, les quals es celebraran del 18 de novembre al 12 de desembre a la comarca. Així doncs, durant gairebé un mes, els establiments participants oferiran plats i degustacions amb els productes que donen nom a les jornades; així com experiències que inclouen dos dies d'allotjament amb esmorzar inclòs.

Els establiments participants a les jornades ho fan amb menús, degustacions o amb nits d'allotjament per completar l'experiència. I són: Restaurant Brichs; Restaurant El Cairat; Lo Refugi Gastrobar; Restaurant Quinoa; Hotel Hostal Sport; Celler, hotel i restaurant Clos Figueres; Masia Braseria Mas Trucafort; Mas Ardèvol; Cal Salut i Fonda Toldrà.

Antoni Muntané, tinent d'alcalde de l'ajuntament, ha obert l'acte remarcant la importància de la col·laboració público-privada i el Sr Roger Felip, president de Priorat Enoturisme, ha parlat de la importància de reivindicar el producte de temporada. “Volem consolidar els productes del territori, per diferenciar-nos i aportar valor a un destí gastronòmic com és el Priorat, qui a banda de tenir excel·lents vins, té excel·lents productes”.

Al Priorat es marida tot; per això el Celler Masroig col·labora amb les jornades, ja que els plats i degustacions es serviran amb els seus vins i olis. La presentació s'ha acompanyat d'un tast del vi novell i l'oli nou del Celler Mas Roig, del pa d'oli elaborat per la Mercè del Cairat i de degustacions elaborades amb productes de tardor com els bolets.

Aquestes són les segones jornades organitzades per Priorat enoturisme, després les de l'Horta del Priorat a taula. Enguany hi participa l'associació Micològica del Priorat amb la col·laboració de l'associació d'Hostaleria de Tarragona i altres administracions. Com ha recordat Roger Felip: “Avui hi guanyem tots: productors, hostalers, territori i visitants”.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho