Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


Primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre

La Taula de Voluntariat és oberta a entitats sense ànim de lucre d’àmbit local o comarcal que duen a terme, periòdicament, accions de voluntariat ambiental en l’àmbit del Parc Natural i/o del conjunt del Delta de l’Ebre

Etiquetes   natura, voluntariat ambiental, parc natural delta ebre, delta ebre

Publicat el29/10/2021

Primera reunió presencial de la Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Taula de Voluntariat Ambiental del Parc Natural del Delta de l'Ebre s'ha reunit per primera vegada presencialment a l'Ecomuseu del Parc Natural de Deltebre. Aquest ens es va constituir formalment el 10 de desembre de 2020 i des de llavors només ha anat treballant amb trobades a distància.

Els objectius d'aquesta reunió són presentar el pla de comunicació interna i externa de la Taula de Voluntariat, valorar l'ampliació de l'abast territorial del Parc Natural dels Ports, fer un balanç conjunt de les accions i els projectes executats durant aquest 2021 i preparar una pròxima Jornada de Voluntariat conjunta entre els parcs de Catalunya, prevista per al cap de setmana de l'11 i 12 de desembre, en el marc del Dia Internacional del Voluntariat.

La Taula de Voluntariat del Parc Natural del Delta de l'Ebre és un mitjà de coordinació de les diferents entitats que realitzen accions de voluntariat ambiental al Parc Natural del Delta de l'Ebre. La seva funció se centra a establir una comunicació entre les entitats i el Parc que sigui eficient, executiva i bidireccional.

Els membres de la Taula són 10: Associació de Voluntaris del Parc Natural del Delta de l'Ebre, Associació Ornitològica PICAMPALL de les Terres de l'Ebre, Fundació Catalunya - La Pedrera, Fundació Plegadís, GEPEC – EdC, Grup Verd, l'Omeda, Institut Català d'Ornitologia (ICO), SEO/BirdLife, Societat Catalana d'Anellament i Camp d'Aprenentatge del Delta de l'Ebre.

La Taula de Voluntariat és oberta a entitats sense ànim de lucre d'àmbit local o comarcal que duen a terme, periòdicament, accions de voluntariat ambiental en l'àmbit del Parc Natural i/o del conjunt del Delta de l'Ebre. També a entitats que tinguin previst iniciar accions de voluntariat, i altres entitats d'abast provincial o nacional que duen a terme projectes i accions de voluntariat ambiental en l'àmbit del Parc Natural i/o del conjunt del delta de l'Ebre.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho