Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


La primera Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l'Ebre obre inscripcions

Organitzada pel col·lectiu d’iniciativa social i feminista AvanTEbre, tindrà lloc el 8 de maig i neix amb l’objectiu de fomentar i empoderar les dones al món de l’esport

Etiquetes   activitats outdoor, ciclisme, btt, terres ebre, activitats, terra alta, baix ebre, montsià,,,,

Publicat el23/3/2022

La primera Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l’Ebre obre inscripcions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


AvanTEbre, el col·lectiu d'iniciativa social i feminista, organitza per primer cop una marxa ciclista no competitiva adreçada exclusivament a dones amb l'objectiu de fomentar i empoderar les dones al món de l'esport.

La Marxa Ciclista Dones Avant Terres de l'Ebre tindrà lloc el 8 de maig i es presenta en dos recorreguts, marxa curta i llarga, per facilitar al màxim la participació de totes aquelles dones aficionades a l'esport i en especial al ciclisme.

La marxa curta tindrà una distància de 62 km i transcorrerà per les comarques del Baix Ebre i la Terra Alta: Tortosa - Bítem - Benifallet - Pinell de Brai - Xerta -Aldover – Tortosa. Mentre que la marxa llarga, de 162 km, també arribarà a la comarca del Montsià: Tortosa - Bítem - Benifallet - Pinell de Brai - Xerta -Aldover - Tortosa- Roquetes - Mas de Barberans - Santa Bàrbara- Amposta - Tortosa. Els tracs de tots dos itineraris es poden descarregar en aquest enllaç.

Les inscripcions tenen un preu de 45 € (no federades) i 35 € (federades) i inclouen el mallot reglamentari, l'assegurança, el dorsal, l'avituallament i el dinar. També s'ha contemplat l'opció que els acompanyants puguin adquirir un tiquet per al dinar, amb un preu de 10€. Els beneficis de l'activitat aniran destinats al projecte "Teixint Esperances" d'AvanTEbre.

La data límit de les inscripcions és el 24 d'abril de 2022 o fins a completar les 500 participants. La recollida de dorsal es farà el dissabte 7 de maig al matí al pavelló firal de Tortosa, on les participants també podran visitar una exposició d'articles relacionats amb el ciclisme. A la tarda, es farà una explicació dels recorreguts.


Sobre AvanTEbre

AvanTEbre és una cooperativa sense ànim de lucre i d'iniciativa social i feminista, nascuda amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el territori incorporant una perspectiva de gènere i feminista per garantir una societat acollidora de la diversitat i lliure de violències.

Formada per un equip constituït majoritàriament per dones, les quals acumulen més de 40 anys d'experiència en temes d'igualtat de gènere, feminisme, diversitat sexual i prevenció de violències. Conscients de la vocació de servei a la comunitat i al territori, AvanTEbre contribueix al desenvolupament, mitjançant tallers formatius, suport a les entitats, generació d'ocupació i contractació de proveïdors locals.


Per: Redacció

comparteix-ho