Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


La primera edició de la cursa urbana de Móra d'Ebre aplega 105 participants

Daniel Baena i Lluisma Mas han sigut els guanyadors en la categoria masculina i Sandra Vidiella la primera fèmina

Etiquetes   activitats outdoor, running, mora ebre, ribera ebre

Publicat el4/2/2019

La primera edició de la cursa urbana de Móra d’Ebre aplega 105 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Daniel Baena i Lluisma Mas van arribar plegats a la línia de meta. Foto: cedida


Móra d'Ebre va celebrar ahir diumenge 3 de febrer, la primera edició de la Cursa Urbana 10K Móra, amb un recorregut de 10 km pels carrers i camins del terme municipal de la població, i una participació de 105 atletes. L'organització ha anat a càrrec l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Picossa Trail i l'Associació Excursionista La Picossa.

Daniel Baena Miravete, de Badalona, i Lluisma Mas, de Riudoms, han sigut els guanyadors, ja que han arribat plegats a la meta amb un temps de 00.37.30,64 i 00.37.30.75, respectivament. El tercer classificat ha sigut Enric Caballé, de Riudecanyes.

En categoria femenina, Sandra Vidiella, de Benifallet, ha sigut la guanyadora, amb un temps de 00.45.22.15, seguida de Marian Garbajosa, de Tarragona, i Anna Garcia, de Barcelona.

Quant als millors corredors locals, Mikel Bellart, amb 00.40.54.31 ha sigut el primer a arribar, seguit d'Ovidi Garcia i Josep Ignasi Descarrega. En dones, la primera local ha sigut Susana Zaragoza (00.53.55.86) seguida d'Anna M. Moseguí i Eva Descarrega.

L'organització va dissenyar un recorregut circular, amb una distància de 10 quilòmetres de longitud i 52 metres de desnivell positiu acumulats, amb un 95% de trams d'asfalt i només un 5% de pista de terra. El traçat tenia en compte els principals indrets del nucli urbà i de les zones no urbanes pròximes a la vila, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal.

La prova va començar a les 10.00 h al pavelló i va discorre pel nucli urbà i pels camins del terme pròxims. Els participants van passar per indrets emblemàtics del municipi, com ara el Castell, la passera del Castell, el Club Nàutic, el passeig cel Pont, l'illa de Saurí, les Sénies…

Segons la regidora d'Esports, Maria Rodríguez, l'objectiu d'aquesta activitat era promoure i apropar l'esport a tots els veïns de Móra d'Ebre i a totes persones que volien gaudir d'una prova urbana d'aquestes característiques. Els organitzadors han mostrat la seua satisfacció per tal com han anat les coses durant la matinal atlètica d'ahir i han anunciat la continuïtat de la prova l'any vinent.Agrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià

comparteix-ho