CAT | ES
La bona acollida de l’esdeveniment anima als organitzadors a donar-li continuïtat i a convertir-lo en un gran aparador del municipi, de la qualitat dels productes agrícoles que es cultiven a l’horta aldeana i la rica i variada gastronomia deltaica
Etiquetes productes km0, turisme, aldea, delta ebre, festes gastronomiques
Publicat el27/2/2019
Foto: InfoAldaia
La primera Calçotada del Delta a L'Aldea ja és una realitat, l'organització va complir amb les expectatives inicials destinades a promocionar singularment el sector primari del municipi, amb la mostra dels excel·lents productes de la fructífera horta de l'Aldea.
En una jornada primaveral, a les 10.30 h es va començar a arrencar els calçots directament de l'horta, per seguidament procedir a rostir-los. L'acte va comptar amb la presència dels Director del Serveis Territorials d'Agricultura, Ferran Grau i de les autoritats municipals. La cantadora Sílvia Ampolla i el grup de músics que l'acompanya i un grup de balladors de jotes, va amenitzar el matí amb les tradicionals rondalles.
La bona acollida de la primera calçotada del delta anima als organitzadors a donar continuïtat a aquest esdeveniment i a convertir-lo en un gran aparador del municipi i en especial, de la qualitat dels productes agrícoles que es cultiven a l'horta aldeana i la rica i variada gastronomia deltaica.
Foto: InfoAldaia
Foto: InfoAldaia
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: