Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2021#) AND (caducitat>=#12/3/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El primer tram de la Via Verda del Carrilet de la Cava deixarà de ser compartit en vehicles

S’ha executat el cobriment dels sifons i s’ha traçat un carril bici segregat del trànsit motoritzat. Una actuació que ha dut a terme Caminos Naturales a petició del Consell Comarcal

Etiquetes   turisme, cicloturisme, baix ebre, via verda carrilet

Publicat el9/7/2021

El primer tram de la Via Verda del Carrilet de la Cava deixarà de ser compartit en vehicles | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 


El Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava deixarà de ser compartit entre vehicles i bicicletes al primer tram, un tram de 700 metres comprès entre la Sucrera i el Club de Rem de Tortosa. Inicialment i davant l'estat precari del camí municipal que va fins al Club de Rem, el Consell Comarcal del Baix Ebre va optar, de forma provisional, perquè la mobilitat entre vehicles i bicicletes fos compartida en aquest primer tram d'una via que té 6,9 quilòmetres i arriba fins al pont de l'autopista AP-7.

Donat que el tram compartit deixava als usuaris de la via en situació de vulnerabilitat pel volum de trànsit que hi discorre, el Consell Comarcal del Baix Ebre va negociar amb Caminos Naturales (que depèn del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació) una actuació de millora a la Via Verda del Carrilet que ha permès traslladar la via cicloturística, de 3 metres d'amplada, a la vora del canal (deixant 5 metres de distància) i l'asfaltat de la resta del camí.

Concretament, Caminos Naturales ha realitzat les obres de cobriment de tres sifons que suposaven un perill per tots els usuaris que circulaven per aquest camí i ha fet un traçat de carril bici segregat del trànsit motoritzat.


Per: Redacció

Fotos: Cedida