Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Primavera Cultural: un mes per gaudir de l'Ebre

Amb l’arribada del temps primaveral, l’empresa d’ecoturisme Enblau, ens proposa diferents activitats per gaudir del riu Ebre i el seu entorn

Etiquetes   turisme, vida activa, activitats al riu, activitats outdoor, senderisme, ribera ebre, riu ebre, terres ebre

Publicat el28/3/2024

Primavera Cultural: un mes per gaudir de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Abril és el mes per excel·lència de la primavera, la cultura, els llibres i les flors. Com cada any, l'empresa d'ecoturisme Enblau col·labora amb l'Ajuntament de Móra d'Ebre i altres entitats del poble per oferir tot un seguit d'activitats per a gaudir d'aquest mes tan especial amb tots els sentits.


A continuació es detalla el programa d'activitats:


Monapiraguada, dilluns 1 d'abril

Un dia de la mona diferent, on es farà el tram de riu entre Móra d'Ebre i Benissanet, i us convidaran a un bon tall de mona per recuperar energies.

Primavera Cultural: un mes per gaudir de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ornitopiraguada, dissabte 6 d'abril

Un tranquil descens en piragua des de Garcia fins a Móra d'Ebre per observar les aus que concorren el riu Ebre. Anireu acompanyats d'un tècnic de l'Associació l'Aube que ens explicarà les espècies que anirem trobant i les seves característiques. Una bona oportunitat per conèixer l'ecosistema del nostre riu.


Posta de sol al Tormo, dissabte 6 d'abril

Una ruta senzilla amb les últimes llums del dia, per arribar al cim de lo Tormo i gaudir de la posta de sol en un dels punts emblemàtics de la comarca de la Ribera d'Ebre. Relaxament i bon ambient per una activitat que promet deixar fotografies espectaculars. Amb petit refrigeri inclòs!

Primavera Cultural: un mes per gaudir de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


EbreRic: Mare Terra, diumenge 21 d'abril

Una experiència única per trobar el nostre riu interior navegant per l'Ebre. La combinació perfecta entre ioga, meditació, caiac i natura. Per celebrar el dia de la Mare Terra us proposen una petita ruta entre Garcia i Móra per tal de reconnectar-nos amb nosaltres mateixos i el nostre entorn.


Més info i reserves a www.enblau.catinfo@enblau.cat – tel. 665 320 828 - 744 487 475


Primavera Cultural: un mes per gaudir de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho