CÓmping Ampolla Playa. Relax i diversiˇ al Delta de l┤Ebre

CAT | ES


Presentat el calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2023

El circuit de curses BTT de les Terres de lĺEbre del 2023, tindrÓ sis curses puntuables i una invitada. La Torre de lĺEspanyol, Gandesa, La SÚnia, Benissanet, La RÓpita, El Perellˇ i Amposta seran les poblacions on es faran les curses de la Xallenger BTT Terres de lĺEbre.

Etiquetes   btt, la torre espanyol, gandesa, la senia, benissanet, la rapita, el perello, amposta

Presentat el calendari Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2023 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2023.


La Xallenger BTT Terres de l'Ebre ha presentat el calendari per al 2023, en el que hi haurÓ un total de set curses, sis de les quals seran puntuables al circuit ebrenc de bicicleta de muntanya i una serÓ invitada.

La competiciˇ comenšarÓ el 2 d'abril amb la Transrabosenca a La Torre de l'Espanyol una prova ja fixa a la Xallenger. Una de les novetats d'enguany arribarÓ el 14 de maig a Gandesa amb la Garnatxa Bike Race que s'incorpora al circuit. L'4 de juny serÓ el torn de l'altra novetat del 2023 amb la cursa BTT de La SÚnia que serÓ la cursa invitada (no puntuable). Un altra prova clÓssica de la Xallenger es disputarÓ a Benissanet que el 2 de juliol acollirÓ una nova ediciˇ de la BTT L'Auberge. El 10 de setembre serÓ el torn de la Marxa BTT Bandolers a La RÓpita que, desprÚs de la cancelĚlaciˇ del 2022, tornarÓ a fer-se. Una prova coneguda que torna al circuit ebrenc de mountain bike desprÚs d'uns anys de no realitzar-se serÓ l'Emburgada Bike Race del Perellˇ el 24 de setembre. Finalment tancarÓ el calendari una altra prova fixa a la Xallenger BTT, com Ús Duextrem BTT Amposta que es farÓ l'1 d'octubre.

Totes les curses tindran les modalitats XC-Rally (cursa llarga, al voltant dels 40 Km), XC-Sprint (cursa cursa, amb un recorregut d'uns 25 Km) i eBike (amb el mateix recorregut que XC-Rally); tret de la cursa de La SÚnia que, al ser invitada, nomÚs tindrÓ modalitat XC-Rally i eBike.


Per: Redacciˇ

Foto: Xallenger BTT Terres de l'Ebre