Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


Presentat el calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2023

El circuit de curses BTT de les Terres de l’Ebre del 2023, tindrà sis curses puntuables i una invitada. La Torre de l’Espanyol, Gandesa, La Sénia, Benissanet, La Ràpita, El Perelló i Amposta seran les poblacions on es faran les curses de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

Etiquetes   btt, la torre espanyol, gandesa, la senia, benissanet, la rapita, el perello, amposta

Presentat el calendari Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2023 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2023.


La Xallenger BTT Terres de l'Ebre ha presentat el calendari per al 2023, en el que hi haurà un total de set curses, sis de les quals seran puntuables al circuit ebrenc de bicicleta de muntanya i una serà invitada.

La competició començarà el 2 d'abril amb la Transrabosenca a La Torre de l'Espanyol una prova ja fixa a la Xallenger. Una de les novetats d'enguany arribarà el 14 de maig a Gandesa amb la Garnatxa Bike Race que s'incorpora al circuit. L'4 de juny serà el torn de l'altra novetat del 2023 amb la cursa BTT de La Sénia que serà la cursa invitada (no puntuable). Un altra prova clàssica de la Xallenger es disputarà a Benissanet que el 2 de juliol acollirà una nova edició de la BTT L'Auberge. El 10 de setembre serà el torn de la Marxa BTT Bandolers a La Ràpita que, després de la cancel·lació del 2022, tornarà a fer-se. Una prova coneguda que torna al circuit ebrenc de mountain bike després d'uns anys de no realitzar-se serà l'Emburgada Bike Race del Perelló el 24 de setembre. Finalment tancarà el calendari una altra prova fixa a la Xallenger BTT, com és Duextrem BTT Amposta que es farà l'1 d'octubre.

Totes les curses tindran les modalitats XC-Rally (cursa llarga, al voltant dels 40 Km), XC-Sprint (cursa cursa, amb un recorregut d'uns 25 Km) i eBike (amb el mateix recorregut que XC-Rally); tret de la cursa de La Sénia que, al ser invitada, només tindrà modalitat XC-Rally i eBike.


Per: Redacció

Foto: Xallenger BTT Terres de l'Ebre